Denizanne Mevara evet haftasonu istedim doğumu sezeryan oldum mesaisi yoktu ama yine de geldi sağolsun
T-24 MuhammedAmine ben o doktora doğum muayenemi olmuştum ve sonrasında kendi doktorumu çağırdım gece 2 de doğum yapmama rağmen gelmişti hla da kontrole giderim kendisine iyiki denk gelmişim😊
Serap46 Mom9 iyi ki medistate'te doğurmadınız allah onları bildiği gibi yapsın 😒😠 malesef orda doğurdum berbat bi hastane. Doktorum mükemmel zaten dışardan geldi o hastaneyle ilgisi yok. Ama medistate kadar saçma bi hastane olamaz bi daha önünden geçmem..
ilayda T-24 çok güzel bir hastane çok iyi ilgi gosteriyolar ismi ney belki tanıyor olabilirim çoğu ebeyi hemşireyi tanıyorum
Alibinnur1707 Nagiss kesinlikle bayılıyorum eda hanıma😂 sadece bi doktor değil ablam gibi ne istersem sorayım gecenin bi vakti mesaj atsam rahatsız olmaz asla 🤗
Nagiss Alibinnur1707 bizde de aynı şekilde.doğum yap ali 1 buçuk yıl oldu hala daha görüşürüz çok seviyoruz kendisini oğlumla :) sizde mi usaktansiniz
Atees1 İstanbul Sultanbeyli saygı hastanesi sezeryandan sonra ağrım oldu ağrı kesici bile vermedi bütün gece ameliyat acısı çektim lafta özel hastane
Semrakrhn38 T-24 Kayseri sehir hastanesi ebemin adini bilmiyorm keske ogrenseydim dedim memnundum ya tabi ozel gibi olmuyor kimse yok ailen tek basina bagira bagira cektin o sanciyi birtek o yonu kotuydu yanlizdim