Kuzularinanasi motherofLeyla kadife kisa uygun bi kumas bence olmaz ,terletir de zaten hos durmaz yani herkes abiyeli kumas vs iken abes durur acicasi kadife
MinikPandam_ motherofLeyla ayy dusuncesi bile nefesimi kesti 🥵 haşlanmış tavuğa dönersin, yapma öyle şeyler. insanlar da bi garip bakar 😄
motherofLeyla gurbettebirkadin kışında pek elbise giyecek özel gün olmuyor ki günlüğede pek giyilmez yani :)
motherofLeyla Kızlar teşekkür ederim iyiki sormuşum yoksa giyebilirdim :) ben daha önce giymedim hiç kadife o yüzden bilemedim :)
motherofLeyla Karakiz1 ya aslında öyle kalın değil baya ince kumaşı bide kısa hani kışlık gibi değil ama daha öncede hiç giymedim kadife bilemedim yani 😂😂
Momyofthesun motherofLeyla kadife ve temmuz kelimelerini yan yana görünce bile terledim kzkzksld sakın giyme o tarz elbiseler kışın özel günlerde altına ince kadın çorabı ile giyiliyor
motherofLeyla Momyofthesun yaa hiç giymeyince bilemedimki işte giyilir mi giyilmez mi bakalım kışın özel gün olursa giyerim olmazsa satarım artık :)
motherofLeyla erenimm00 yukarıda foto attım bi bakar mısınız sizinkine benziyor mu ben hiç kadife giymedim ı yüzden bilemiyorum