motherofLeyla Meri-Mel sanırım öyle ya yapcak bişey yok o zaman çok beğenmiştim ama o an akıl edemedim kumaşını 😂
btlbsr motherofLeyla bence kumaş ince de olsa kalında kadife asla yazım giyilmez. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama temmuz ayında hiç hiç giyilmez. Zaten o mevsimde denemek için bile giyseniz giydiğinizle çıkardığınız bir olur diye düşünüyorum.
motherofLeyla btlbsr ben alalı bir ay oluyor ama işte giyecek ortam yok acaba dedim yazın düğünde değerlendirsem mi daha önce hiçte kadife giymedim yani bilemedim ama yorumlara bakınca giyemeyeceğimi anladım :)
AyseSultan97_ Bence giyilmez. Günümüzde kışın bile çok kalın giyilmez oldu. Toplu alanlar kapalı mekanlar daha da sıcak oluyor kışın da sıcak oluyor. Yazın klimalı bir ortam olsa bile telaş vs den insan yine sıcakliuor.
motherofLeyla AyseSultan97_ doğru ya ben alırken hiç akıl edemedim yani daha öncede kadife almadım bilemedim 🤔
delirmeceler motherofLeyla hemde temmuz ayında bence giyilmemesi lazım heme garipsenir hemde havale geçirirsiniz
motherofLeyla delirmeceler evet durum öyle gösteriyor ya bilemedim alırken yani giyilir mi giyilmez mi daha öncede hiç kadife bişey giymedim yani :)
delirmeceler motherofLeyla ben kadife elbise severim ama uzun kollu hiç tercih etmedim yılbaşı eğlencelerinde tercih ettiğim oldu ama kısa kol altına diz üstü çizmelerle yazın imkansız giyilemez hemde uzun kol tam bir fenalık