_Goktugunannesi__ motherofLeyla kimi kadifeler ince oluyor kimi kalın hava geçirmez oluyor ama görüntü olarak ta o aylar çok sıcak oluyor yanarsınız gibi
motherofLeyla _Goktugunannesi__ ince kumaş ama işte bilmiyorum ki daha önce hiç kadife giymedim sadece bende kışa uygun bi kumaş olduğunu biliyorum ama yinede bi sorayım dedim :)
motherofLeyla Erdemalp aslında ince bi kumaş ama işte yinede daha önce kadife giymediğime bilemedim yani 😂
_Goktugunannesi__ motherofLeyla Yazın tiril tiril elbise görürüz ohh be rahatlık deriz ya Kadife giydiğinizde insanların tepkisi bu sıcakta giydiğine bak ben piştim tarzında olabilir🤭
motherofLeyla gurbettebirkadin kışında pek elbise giyecek özel gün olmuyor ki günlüğede pek giyilmez yani :)
Kuzularinanasi motherofLeyla kadife kisa uygun bi kumas bence olmaz ,terletir de zaten hos durmaz yani herkes abiyeli kumas vs iken abes durur acicasi kadife
MinikPandam_ motherofLeyla ayy dusuncesi bile nefesimi kesti 🥵 haşlanmış tavuğa dönersin, yapma öyle şeyler. insanlar da bi garip bakar 😄