Melinoee ben 5 aydan itibaren tadımlara başladm önce parmağımı batırıp veriyordum sonra çay kaşığı sonra tatlı kaşığı diye diye çoğalttım 1 yaşında her türlü yemeği yiyordu...ilk başlarda püreleri sevmedi hiç ne zaman versem hep kustu ben o yüzden yemeklere erken başlattm ne yiyosak onu verdim zaten çok yağlı tuzlu yemekler yapmıyordum 8. ayda hastaydıda dr a gittik anlattm sen böyle devam et iyi yapmşsn dedi...kansızlık ve zayıflık bizdede vardı 9.ayın sonunda yürümeye başladı ondan sonrada hiç kilo almadı zaten 14 aylıktı ve 9 kiloydu 4 ay boyunca 50 gr bile almamştı bir sürğ tahlil faln yaptrdk en sonunda talasemi taşıyıcısı olduğunu öğrendik kansızlığı ve demir eksikliği düzene girdi herşeyi de koca insan gibi gayet güzel yer ama 20 aylık daha yeni 11 kg oldu..önceleri bizde zayıf diye çok üzülüyodk ama sonra baktık bu hali daha iyi daha sağıklı o yüzden kasmıyorz artık...sizde bi tahlil yaptırın belki taşıyıcıdr zayıflığı o yüzden olabilir..yemekleri de yediklerinzden verin bence yavaş yavaş alıştırın midesini sonra zorlanmasın yemekleri reddetmesin..