Poncikbirannis Kilo yapacak şeyler vermedigimi düşünmüyorum. Bütün mevsim sebze ve meyvelerini kullanıyorum. Peynirime kadar heeseyi kendim yapıyorum veya organik alıyorum. Düzenli olarak kefiri,yoğurdu veriyorum. Şekerli şeyler vermiyorum, ekmeği siyez unundan yapiyorum ama demir eksikliği yüzünden bir ilerleme kaydedemiyoruz sanirim. Şimdi ilacı da değişti sürekli emziriyorum zaten elimden gelenin fazlasını yapıyorum sadece kendi yemeklerimizde salça kullandığım için ona ayrı yapıyorum. Kendisi yiyor ben zaten besleyemiyorum öyle alışırdim. Sabah mesela 2 dilim pankek yedi üstüne bir bardak kefir içti. 20 dk sonra da emzirdim. Pankek içinde siyez unu,armut,muz,yumurta sarısı peynir altı suyu var. Demir takviyesiyle düzeleceğini düşünüyorum. Her gunum mutfakta geçiyor sırf sağlıklı beslensin diye... Dediğinize maalesef katilamiyorum o yüzden.. akşamları mutlaka et veya balık hiç olmadi organik tavuk kullanıyoruz.. farklı olsun dediğim zamanda hurma ile muhallebi yapıyorum yulaf unundan..