Yigit_Yagiz_Moms Mmdr evet bebekken daha çabuk iyileşiyor büyük oğlum da aynı şekilde hiç sıkıntı çekmedi. Ama doktor ısrarla ileride problem oluyor dedi kafamı karıştırdı
aslihan123 Yigit_Yagiz_Moms biz 3 aylıkken yaptırdık Şuan 7 aylık çok şükür bir sorun yok ama siz bilirsiniz bizim çocuk doktoru önerdi direk
Ozgee59 Yigit_Yagiz_Moms devlet hastanesiyse genelde yapmıyorlar. Sanırım prosedürleri böyle o yüzden size öyle demiş olabilir. Başka doktorlardan da fikir alabilirsiniz
Yigit_Yagiz_Moms aslihan123 ben de yaptırmayı düşünüyorum. İlk defa böyle bir görüş aldım bir doktordan şaşırdım
minikoglan Yigit_Yagiz_Moms bizimkide ya 1 yaşından önce yada 6 yaşından sonra diye önermişti bizim 6 yaş sonrasına kaldı
DevosMom Yigit_Yagiz_Moms bana da şehir hastanesinde cerrahi 2 yaşından sonra önermiyoruz sünnet dediler hepsinin görüşü farklı galiba
uykusuz_her_gece DevosMom 2-6 yaş arası çocuğun cinsel kimliğinin oluşmaya başladığı yaşlar olduğu için bu yaş aralığında psikologlar da kesinlikle önermiyor. Ya 2 yaşından önce ya da 6 yaşından sonra yapmak en doğrusuymuş
betulggd Yigit_Yagiz_Moms bizim doktorumuz da ilk 6 ay yapılırsa iyi daha sonraya bırakmayın bırakırsanız da 6 yaşından sonraya öneririm demişti. Ben 4,5 aylıkken yaptırdım.
Ozzggee Yigit_Yagiz_Moms 2 yaşından önce veya 6 yaşından sonra yapılmalı doktorun söylemi çok ilginç isterseniz başka bir doktora daha danışın
asrinhatasi Yigit_Yagiz_Moms oğlum 16 aylıkken oldu. Doktor 1-2yaş arası önerdi diye 16.ayda götürdük üniversite hastanesinde profesördü gittiğimiz. Ama burda milleti gördükçe keşke özele götürüp erken olsaymış dedim.
monalissa Biz de 5.5 aylıkken yaptırdık şu an 3 yaşında bir sıkıntı çok çok şükür, doktorunuz niye öyle söyledi acaba
hndstncvzlikek Ankara da iki doktora götürdüm uzman ikisi de 6 yaşında çocuklar için daha sağlıklı olan dedi, yanlıs bir işlemde tekrar işlem yapmak sıkıntı olur dediki ikisi de farklı hastanelerdi ben erteledim bu yüzden 6 yaşını bekleyeceğim