minikoglan Yigit_Yagiz_Moms bizimkide ya 1 yaşından önce yada 6 yaşından sonra diye önermişti bizim 6 yaş sonrasına kaldı
DevosMom Yigit_Yagiz_Moms bana da şehir hastanesinde cerrahi 2 yaşından sonra önermiyoruz sünnet dediler hepsinin görüşü farklı galiba
uykusuz_her_gece DevosMom 2-6 yaş arası çocuğun cinsel kimliğinin oluşmaya başladığı yaşlar olduğu için bu yaş aralığında psikologlar da kesinlikle önermiyor. Ya 2 yaşından önce ya da 6 yaşından sonra yapmak en doğrusuymuş
betulggd Yigit_Yagiz_Moms bizim doktorumuz da ilk 6 ay yapılırsa iyi daha sonraya bırakmayın bırakırsanız da 6 yaşından sonraya öneririm demişti. Ben 4,5 aylıkken yaptırdım.
Yigit_Yagiz_Moms aslihan123 ben de yaptırmayı düşünüyorum. İlk defa böyle bir görüş aldım bir doktordan şaşırdım
Ozzggee Yigit_Yagiz_Moms 2 yaşından önce veya 6 yaşından sonra yapılmalı doktorun söylemi çok ilginç isterseniz başka bir doktora daha danışın
asrinhatasi Yigit_Yagiz_Moms oğlum 16 aylıkken oldu. Doktor 1-2yaş arası önerdi diye 16.ayda götürdük üniversite hastanesinde profesördü gittiğimiz. Ama burda milleti gördükçe keşke özele götürüp erken olsaymış dedim.
monalissa Biz de 5.5 aylıkken yaptırdık şu an 3 yaşında bir sıkıntı çok çok şükür, doktorunuz niye öyle söyledi acaba
hndstncvzlikek Ankara da iki doktora götürdüm uzman ikisi de 6 yaşında çocuklar için daha sağlıklı olan dedi, yanlıs bir işlemde tekrar işlem yapmak sıkıntı olur dediki ikisi de farklı hastanelerdi ben erteledim bu yüzden 6 yaşını bekleyeceğim
Kizilciksurubu Yigit_Yagiz_Moms Bizim sünnet yaptırdığımız cerrah da tam tersini söylemişti. Ne kadar erken yaparsanız o kadar iyi ded. Biz 5 aylıkken yaptırdık.
yokolmaz Yigit_Yagiz_Moms bende ilk oglumu 3 yaşında sünnet ettirdim ,şuan 8 yaşında bı sknti yasamdim ,ikinci bı oğlum daha var ,oda 2 yaşına gircek onu da yaza girmeden sünnet ettrmeyi dusunuyrum ,ama tabi yapan doktor var ,yapmayan varda bilemiyrum artık
gokceege Yigit_Yagiz_Moms 3 aylıkken yaptırdım iyikide yaptırmışım bizim genel cerrahımız gayet iyiydi her gören doktor oğlumu nerede sünnet ettirdiniz diye sordular hep özel sandılar bence doktordan doktora değişiyor sakıncalı olsa kimse yaptırmazdı doktorlarda yapmazdı zaten