Ucansupurge Yigit_Yagiz_Moms yaşından önce yapılıyor. 18 aydan sonra önerilmiyor diye okumuştum. 2 yegenimde dogumda sünnet oldu. Tek sıkıntı yamuk kesmişler 😁
Yigit_Yagiz_Moms Ucansupurge teşekkür ederim. Ben de 18 aydan önce yapılmasının uygun olduğunu biliyordum ilk defa bir doktordan bu şekilde bir açıklama duydum ve çok şaşırdım. Kafam karıştı doğrusu. Bakalım forumdaki anneler deneyimlerini paylaşırsa çok sevinicem 😊
Babybloom Yigit_Yagiz_Moms bizim çocuk cerrahımız da neden doğduğu gün yaptırmadınız ki daha kolay olurdu dedi, 15 günlükken yaptırdık. Yani her doktor aynı fikirde olmuyor, doktorunuzun eğitimine, sertifikalarına, hasta yorumlarına bakın.
Yigit_Yagiz_Moms Babybloom özelde olsa haklısınız ama devlette olunca pek bir bilgiye ulaşamıyorum hakkında 😕
HurremSultannn Babybloom benim doktorum da yenidoğan zamanı yaptırın dedi. Olmazsa bekleyin dedi. Sunnetcimiz oğlum fazla şişman olduğu için yapmadı. Kasiklarindaki fazla et pipisine baskı yaoiyor yapışıklık olur diye. 10 aylikken falan ideal kiloya ulaştı ama artık koştuğu ve dur lafindan anlamadığı için yaptırmadım. Bende büyümesini bekliyorum artık aklı erdiği zaman gidicez mecbur🥲
Mmdr Yigit_Yagiz_Moms bizim çocuk da başka bir sebebden ameliyat olacakdi isterseniz sünnet de yapalım dedi bizde nasıl olur falan dedik daha iyi olur iyileşme süreci vs kolay geçer dedi öylede oldu şükür şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı olmazda umarım
Yigit_Yagiz_Moms Mmdr evet bebekken daha çabuk iyileşiyor büyük oğlum da aynı şekilde hiç sıkıntı çekmedi. Ama doktor ısrarla ileride problem oluyor dedi kafamı karıştırdı
aslihan123 Yigit_Yagiz_Moms biz 3 aylıkken yaptırdık Şuan 7 aylık çok şükür bir sorun yok ama siz bilirsiniz bizim çocuk doktoru önerdi direk
Ozgee59 Yigit_Yagiz_Moms devlet hastanesiyse genelde yapmıyorlar. Sanırım prosedürleri böyle o yüzden size öyle demiş olabilir. Başka doktorlardan da fikir alabilirsiniz
Yigit_Yagiz_Moms aslihan123 ben de yaptırmayı düşünüyorum. İlk defa böyle bir görüş aldım bir doktordan şaşırdım
minikoglan Yigit_Yagiz_Moms bizimkide ya 1 yaşından önce yada 6 yaşından sonra diye önermişti bizim 6 yaş sonrasına kaldı
DevosMom Yigit_Yagiz_Moms bana da şehir hastanesinde cerrahi 2 yaşından sonra önermiyoruz sünnet dediler hepsinin görüşü farklı galiba
uykusuz_her_gece DevosMom 2-6 yaş arası çocuğun cinsel kimliğinin oluşmaya başladığı yaşlar olduğu için bu yaş aralığında psikologlar da kesinlikle önermiyor. Ya 2 yaşından önce ya da 6 yaşından sonra yapmak en doğrusuymuş
betulggd Yigit_Yagiz_Moms bizim doktorumuz da ilk 6 ay yapılırsa iyi daha sonraya bırakmayın bırakırsanız da 6 yaşından sonraya öneririm demişti. Ben 4,5 aylıkken yaptırdım.