lohusaserbeti Ecemsultan tüm marketlerde var mehmet efendi kafeinsiz. Nescafenin de kafeinsizi var hangisini tercih ediyorsanız
lohusaserbeti alparslan1_ tüm marketlerde var mehmet efendi kafeinsiz. Nescafenin de kafeinsizi var hangisini tercih ediyorsanız
Haffuse Cok etkiyor canim. Gunluk max. Kafein oranini hesaplayip iciyordum. Geceye de cok sarkitma, gunduz icmeye calis.
cimcime1018 Simnur Gün içinde 3 4 kere net Nescafe içerim. Hiç etkilemedi 😅 Türk kahvesi icmedigim için bilmiyorum
sehpayacarpanserceparmak_ cimcime1018 konuyla alakasiz bisey sorabilirmiyim ben nescafe asiri cok seviyorum turk kahvesi hic icemem ama nescafe gunde 1fincan iciyorum herkes cok zararli diyor cevremde suan mesela deli gibi canim istiyor ama sabah ictim diye simdi icmiyorum siz bu konuda ne dusunuyorsunz gunluk kac fincan hakkimiz var
scinar BellatrixLestrange 3 fincan mı masallah 1 fincani korkarak iciyorum o da kahvesini az at kucuk fincanda ic derken zebil oluyor otesi felaket 😅
BellatrixLestrange scinar küçükken Bende öyleydim ama artık 19 aylik oldu oglen tek uyku yapıyor onun rahatlığı var 😄
Prensesin_Annesi_ Simnur Emzirirken günde 1 tane bile içmiyordum ki normalde günde en az 4 tane falan içerdim uykuyu cok etkiliyo
NmalkoC Simnur ben emzirirken 2 tüketiyordım tüketmediğimdede uyumazdı 😅 şuan 5.6 kez espresso içiyorum emmeyi kestik tabi 1 yıl olucak