BellatrixLestrange scinar küçükken Bende öyleydim ama artık 19 aylik oldu oglen tek uyku yapıyor onun rahatlığı var 😄
Prensesin_Annesi_ Simnur Emzirirken günde 1 tane bile içmiyordum ki normalde günde en az 4 tane falan içerdim uykuyu cok etkiliyo
NmalkoC Simnur ben emzirirken 2 tüketiyordım tüketmediğimdede uyumazdı 😅 şuan 5.6 kez espresso içiyorum emmeyi kestik tabi 1 yıl olucak
sehpayacarpanserceparmak_ cimcime1018 konuyla alakasiz bisey sorabilirmiyim ben nescafe asiri cok seviyorum turk kahvesi hic icemem ama nescafe gunde 1fincan iciyorum herkes cok zararli diyor cevremde suan mesela deli gibi canim istiyor ama sabah ictim diye simdi icmiyorum siz bu konuda ne dusunuyorsunz gunluk kac fincan hakkimiz var
cimcime1018 sehpayacarpanserceparmak_ Ben kendime çok hak tanıyorum valla canım 😂 Yediğimiz içtiğimiz herşey zararlı. Ben de stresimi nescafeyle atan bı insan olduğum için. İçmeden duramam. Hamileyken bile günde 5 bardak içtiğim bile oldu. Benimki abartı tabi. Sen canın istiyosa iç yani ne olabilir ki
sehpayacarpanserceparmak_ cimcime1018 vallahi bende oyleyim sigara bagimlisi.gibi nescafe icmek istiyorum😀 onu icerken ki yasadigim. Mutluluk hicbir yemekte icecekte olmuyor😀
cimcime1018 sehpayacarpanserceparmak_ Ben de öyleyim ya 😂 Bak canım çekti benim de şimdi yine yapicam icicem 😂 Bı zevkimiz Nescafe var napalim ya sanki ne içiyoruz 😂 Nescafeyi yudumlarken sanki stres stiyorum o derece 😂
mervedefneduru Uykuyu seven bebek hertürlü uyuyor ben öyle düşünüyorum ,😃uyumayana ne rezeneler ne anne çayları fayda ediyor dipnot ikincide de tecrübe ettim doğruluğu var 😃