Simnur Sevgili anneler gün içinde ne kadar kahve tüketiyorsunuz? Bebeklerin uykusunu etkiliyor mu sizce?
BellatrixLestrange Simnur bizimkini etkiliyor. Günde 3 fincan içince daha zor uyuyor 2 ideal. Ama onuda öğlen 3ten önce icmeye çalışıyorum ki gece uykusu ziyan olmasın:))
cimcime1018 Simnur Gün içinde 3 4 kere net Nescafe içerim. Hiç etkilemedi 😅 Türk kahvesi icmedigim için bilmiyorum
Simnur BellatrixLestrange bizimki uykuya kolay dalıyor ama gündüzleri kısa uyuyor gece çok sık uyanıyor kahveden dolayı herhalde diye düşünüyorum ben de 3-4 fincan tüketiyorum azaltmalıyım:(
scinar BellatrixLestrange 3 fincan mı masallah 1 fincani korkarak iciyorum o da kahvesini az at kucuk fincanda ic derken zebil oluyor otesi felaket 😅
alparslan1_ lohusaserbeti o nasıl oluyormuş hangi marka söylerseniz bende bi bakayım. Çünkü kafein adeti de etkileyebiliyor diye duydum. O zamanlar çok tuketemiyorum kesebilir diye bana da fikir olur
lohusaserbeti alparslan1_ tüm marketlerde var mehmet efendi kafeinsiz. Nescafenin de kafeinsizi var hangisini tercih ediyorsanız
lohusaserbeti Ecemsultan tüm marketlerde var mehmet efendi kafeinsiz. Nescafenin de kafeinsizi var hangisini tercih ediyorsanız
Haffuse Cok etkiyor canim. Gunluk max. Kafein oranini hesaplayip iciyordum. Geceye de cok sarkitma, gunduz icmeye calis.
sehpayacarpanserceparmak_ cimcime1018 konuyla alakasiz bisey sorabilirmiyim ben nescafe asiri cok seviyorum turk kahvesi hic icemem ama nescafe gunde 1fincan iciyorum herkes cok zararli diyor cevremde suan mesela deli gibi canim istiyor ama sabah ictim diye simdi icmiyorum siz bu konuda ne dusunuyorsunz gunluk kac fincan hakkimiz var
BellatrixLestrange scinar küçükken Bende öyleydim ama artık 19 aylik oldu oglen tek uyku yapıyor onun rahatlığı var 😄