Avesila pivpivpivahmedmuhsin Ece Ceren. Bir ara adınızı neden koymuşlar postu vardı. Oraya yazmış baktımda şimdi.
pivpivpivahmedmuhsin Avesila Ben de çalışma yerindeki olaya baktım. Oraya Ece yazmış. Bir kötü oldum.
esmerinadioya Avesila Avesila inşallah onşar değildir. Keşke kimsenin başına gelmeseydi çok üzücü çok. İçim gitti…
marsiyen aura_meselesi_bu_sekerim Haberde Samsunlu olduğu yazıyor. Kadında Samsunda evimiz var demiş bir postta.
eceliko marsiyen yaaa 😥inşallah değildir diyeceğiz. ama olanı değiştiremeyeceğiz.kadın cünayetlerinin bitmesi temennisiyle…
Mmdr aura_meselesi_bu_sekerim ay vallahi kadının profiline girdimde çoğu şeyi uyuyor Allah’ım çok kötü ya
Dondurmalikahve aura_meselesi_bu_sekerim Kanım dondu resmen ne yazacağımı şaşırırdim. Tanıyan bilen varsa söylesin ama isimler uyuyor diyor çok kötü oldum buradan birinin olma ihtimaline bile
Avesila Deletedmom104 Çok kötü oldum bende ya. Haberdeki kadının isim kısaltması E.C. Buradaki annemizin adıda Ece Ceren. Haberde bebeğin isim kısaltması A.İ bebeğimizin adı Asel İnci. Çaldıran’da uyuyor. Allah’ım sen koru ya Rabbim inşallah o değildir
susunbebekuyuyo aura_meselesi_bu_sekerim instagramda bi van haber sayfası var bir tanıdıkları yorum atmış ona yazdım hem yorum hem mesaj ile
EypMom pivpivpivahmedmuhsin ellerim titriyor şuan inşallah o değildir ayy nasıl kıymış minicik bebeğe
salakmisincemilee Mirimo bir uzman cavus esini bebegini ve kendini vurmak istemis bebek vefat etmis anne ve baba yaraliymis babanin hayati tehlikesi devam ediyormus burda bi anne oldugu dusunuluyor
Dondurmalikahve Mirimo Van’da eşini bebeğini vuran uzman çavuş vardı. Buradaki anne ile bebeği ile çok uyuşuyor ne acı ki…