aura_meselesi_bu_sekerim Cicektebenimcicekligunlerde valla psikolojisi ne kadar bozuk olursa olsun Gitsin kendini imha etsin bi köşede 🙁
mombaby00 aura_meselesi_bu_sekerim hala inanmak istemiyorum çok üzüldüm perişan oldum resmen kız şimdi ne haldedir rabbim nasıl bi acı Allahım
Cicektebenimcicekligunlerde aura_meselesi_bu_sekerim keşke öyle olsaydı.Maf oldum bebeğime bakip bakıp ağlıyorum.Rabbim böyle bir acı kimseye yaşatmasın
aura_meselesi_bu_sekerim ikiyavruskaannesii Suan bende öyleyim iftar falan hak getire Bugünde kufurle orucu bozduracaklar bu kadin dusmanlari resmen
pamukseker_ traineemom ne kadar güzel bebek ve anne 🥺🥺 içim paralandı anneye Allah sabır versin çok zor çok 😞
mom-1 aura_meselesi_bu_sekerim yaaa tüylerim diken diken lütfen o olmasın. O yavrucak olmasın . O güzel annenin basına gelmis olmasın lütfen. İçim cızlıyor nolur Allahım, geçen bi postta denk gelmiştik içimizden biri olunca insanın yakını gibi de oluyor. Lüften ceren degil diyin☹️☹️
Deletedmom104 Allah kimseyi evladıyla sınamasın, tırnağının acısını göstermesin Ah ece’m rabbim acını dindirir inşallah Hepimizin içi yanıyor şu an, sen nasılsın kim bilir
Deletedmom_111 Deletedmom104 dünyada daha zor bi acı var mıdır, evladıma bakıp ağlıyorum son zamanlarda bu tarz kayıpları çok okudum sanırım fazlasıyla birikti bende. Allahım yüreğine ferahlık versin evladını kaybeden tüm annelerin..
delirmeceler aura_meselesi_bu_sekerim yorumların hepsini okudum paylaşılanları gördüm evet bahsetmemiş belki buraya bahsetmedi sevdiği için normal çalıştığı ortamdan kaynaklı olduğunu düşünmüşte olabilir yaşı çok genç ve bu genç yaşına dünya kopana kadar geçmiyecek acı yerleşti bunun açıklaması dahi olamaz
pamukseker_ Çıkamıyorum ğosttan sanki çok yakınımı kaybetmiş gibi etkilendim keşke yakınımzda olsa destek olsak ellerini tutsak 😞😞
aselparlaa momysskaan NewMomm1 Deletedmom_111 Nanakhd aura_meselesi_bu_sekerim Maalesef arkadaşlar bu arkadaşmış . Resmini gösterdim teyit edildi
TospikEmir aselparlaa çok üzüldüm görüyordum bu bayanı yorumlarda😭 anne ölmemiş bebek mi ölmüş yorumlardan anlamadım kızlar
pivpivpivahmedmuhsin aselparlaa Rabbim yardımcısı olsun. Boğazım yanıyor. Bir umut değildir diye düşünmüştüm. İnanmak istemiştim.
pamukseker_ aselparlaa inanmıyorum yaaa 😞😞😞 rabbim sabır versin düşündükçe deliriyorum basıl dayanacak bu acıya kelimelerin tükendiği yer…..
Deletedmom104 Şu an ilk defa bir yabancının yanında olup ona teselli vermek istedim, keşke yakın olabilseydik keşke
nehirsude0 Deletedmom104 bende ayni 2 saattir kendimi tutuyorum patladim en son allahim ya rabbim nasil bir imtihan bu allah kahretsin boyle insanlari 😭
aselparlaa pivpivpivahmedmuhsin bende çok üzüldüm tanımasakta burda yorumlar yapıyoruz dertleşiyoruz bazen atışıyoruz ama paylaşıyoruz birşeyleri. Çok zor
Tombikdonerartikcokpahali Ay yemek yapılacak yemeği batsın gerçekten lokma mi gecer insanın bogazindan kendi evladımı kaybetmiş gibiyim
aura_meselesi_bu_sekerim Tombikdonerartikcokpahali Suan bende hatta yorum yapan yapamayan postu takip eden bi çok anne böyledir
Tombikdonerartikcokpahali aselparlaa o kadar da dua ettim ölmesin yavaş yavaş sürünsün iliklerine kadar pişman olsun her gün inim inim inlesin diye.