neanladinyurdagull traineemom maşallah maşallah benimki herşeyi biliyor ama terlikleri hâlâ ters giyiyo 3 buçuk yaşında 🤣
traineemom neanladinyurdagull bizim kızda öyleydi bi anda öğrendi düz giymeyi öğrenir o da merak etmeyin 😅🫶🏼
Muhammedaliannesi traineemom çok çok tatlı yaptığınız okurken gülümsedim gerçekten bu kadar detaylı yazıp kendinizi anlatmaya çalışmanız da üzdü beni maalesef insanlar her şeyi hemen çabuk k farklı taraflara çekiyorlar ama çok güzel bir annesiniz 🌸♥️👏
sevimcik Okurken ben gülümsedim, Demek ki çocuğunuz kendini buna hazır hissetmiş ne kadar güzel sizin de hevesini kırmamanız ama takibinde sağlamanız👏
pivpivpivahmedmuhsin traineemom Ayyy maşaAllah. Sizin gibi bilinçli anneleri gördükçe çok seviniyorum. Kızınıza da hayran kaldım. MaşaAllah diyeyim bir kez daha. 😁 Rabbim muhabbetinizi daim etsin. Onun kendi ayakları üzerinde duruşlarını görmeyi nasip etsin size. 🌸
Dondurmalikahve traineemom Tabi bilgilendirme yaparım inşallah önce bı cesaretlendirmem gerek yarın okul çıkışi en uygun anımız 🤗
Prensesannesii44 traineemom ya yicem sıpayı benim kızımda Haziranda 4 yaşına girecek binamızın altında market var abisi de hemen karşısında anaokuluna gidiyor onu almaya gidince para alıp markete gidiyor sen git ben alıp beklerim diyo 😂 kendisi tam esnaf aşığıdır hele ki Eyüp abisi kendisi uzman çavuş izinli olunca gelir beraber satış yaparlar Eyüp aşkım diyo😃😂 çok tatlı bı şey yapmışsınız bence çok mutlu oluyorlar kendi çocuklarımdan biliyorum 😃😍
tarcinlikahve traineemom ayy ne güzel çok tatlısınız gerçekten tebrik ederim sizi🌸 linçgiller linçlemesin diye en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın birde🥲
Zeytin-gozz1 traineemom evet kesinlikle doğru bisey yaptığınızı düşünüyorum. Kızımı çok korkarak ve sakınarak büyüttüm şimdi parkta kaydıraktan kaymaya bile korkuyor malesef 😞 masayı kurarken vs. Yardım ettiğinde bunu birine anlattığımda çok mutlu oluyor ve başarmış olmanın gururuyla tekrar yapmak istiyor.