MiracAlpinAnnesi traineemom Maşallah 😇 Okadar güzel.bir davranış ki yaptığı benim ki de 2 3 aydır kendisi gidiyor karsimiz da ki bakkala oradaki abiyle konuştuk geldiğinde yardımcı olursun abi diye 6 yaşında bu arada 😍
mom-1 traineemom siz harika mükemmel bi annesiniz masallah kızınızın o sevincini karşısında olup da paylasmak istedim akıllı kızıımm kapıyı bile sizden habersiz açmazmış ne güzel seyler ögretiyorsunuz her bir adımınızı ayakta alkışlıyorum 😊😍❤️
pivpivpivahmedmuhsin traineemom Okurken ben bile sevindim. Kızınız ne kadar sevinmiştir tahmin bile edemiyorum. Bebişler böyle şeylerden çok hoşlanırlar. Özgüveni sizin bu davranışlarınız sayesinde kolay kolay zedelenmez. Bir dahaki sefere kafeye falan gittiğinizde hesabı ona ödetin. Eminim çok daha mutlu olacaktır. 🌸
neanladinyurdagull traineemom maşallah maşallah benimki herşeyi biliyor ama terlikleri hâlâ ters giyiyo 3 buçuk yaşında 🤣
traineemom neanladinyurdagull bizim kızda öyleydi bi anda öğrendi düz giymeyi öğrenir o da merak etmeyin 😅🫶🏼
Muhammedaliannesi traineemom çok çok tatlı yaptığınız okurken gülümsedim gerçekten bu kadar detaylı yazıp kendinizi anlatmaya çalışmanız da üzdü beni maalesef insanlar her şeyi hemen çabuk k farklı taraflara çekiyorlar ama çok güzel bir annesiniz 🌸♥️👏
sevimcik Okurken ben gülümsedim, Demek ki çocuğunuz kendini buna hazır hissetmiş ne kadar güzel sizin de hevesini kırmamanız ama takibinde sağlamanız👏
pivpivpivahmedmuhsin traineemom Ayyy maşaAllah. Sizin gibi bilinçli anneleri gördükçe çok seviniyorum. Kızınıza da hayran kaldım. MaşaAllah diyeyim bir kez daha. 😁 Rabbim muhabbetinizi daim etsin. Onun kendi ayakları üzerinde duruşlarını görmeyi nasip etsin size. 🌸
Dondurmalikahve traineemom Tabi bilgilendirme yaparım inşallah önce bı cesaretlendirmem gerek yarın okul çıkışi en uygun anımız 🤗
Prensesannesii44 traineemom ya yicem sıpayı benim kızımda Haziranda 4 yaşına girecek binamızın altında market var abisi de hemen karşısında anaokuluna gidiyor onu almaya gidince para alıp markete gidiyor sen git ben alıp beklerim diyo 😂 kendisi tam esnaf aşığıdır hele ki Eyüp abisi kendisi uzman çavuş izinli olunca gelir beraber satış yaparlar Eyüp aşkım diyo😃😂 çok tatlı bı şey yapmışsınız bence çok mutlu oluyorlar kendi çocuklarımdan biliyorum 😃😍
tarcinlikahve traineemom ayy ne güzel çok tatlısınız gerçekten tebrik ederim sizi🌸 linçgiller linçlemesin diye en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın birde🥲