papatya_17 Bence bu her ilde olmuyor çünkü benim e devletimde asla gıda yardımı diye bişey çıkmıyor Arnavutköy belediyesi diye bişey çıkıyor sadece sanırım sadece İstanbul’da veriliyor
iki_prens_annesi Deletedmom_103 aynen bulundugm semtimin belediyesi malum secimler 🤭 saolsn yolladı ama baya uzagimda bı banka nasıl gidip Alaçam hiç bilmiyorum
Hr234edw9r1340 Aile destek ödemesi alanlar nereye başvurdunuz bide üzerinizde ev yada araba var mı eşimin üstünde araba var sadece bize çıkmıyor
Minikkuzum1999 iki_prens_annesi Bencede çok karışık bizede diğer aile yardımı yazıyor sadece tek seferlik diye birşey yok
iki_prens_annesi Minikkuzum1999 bu belediyenin verdigiydi gıda yardımı diye geciyo siz cektinzmi pttden
prens_prensesannesi 42hediye bizim ziraat hesabımıza yatıyor 3-4 gün öncesinde görünüyordu ama banka tedarik edilemedi teslim edilmedi yazıyordu dün tekrar e devletten kontrol ettim yatmış görünüyordu hesaba baktığımda para aktarılmıştı
42hediye prens_prensesannesi teslim edildi yaziyor ama ptt hesabina düşmemiş daha yarın falan mi düşer acaba
hayat6 Dilos_basarmis4 ptt sordum biz bakmıyoruz dedi zirrate gidin gittik oda dedi bizi ilgilendirmiyor karta yatar nasıl aldinzi