Minikkuzum1999 papatya_17 Hayır hayır canım o elektrik yardımı ayrı Bu kendiliğinden yatmış otomatik olarak hic bir şekilde başvuru yapmadım
Minikkuzum1999 iki_prens_annesi Diğer aile yardımı yazıyor bayram harçlığı diyorlar daha çekemedim canım ptt gidip kimlikle çekeceğim
iki_prens_annesi Minikkuzum1999 banada yatmış ama gıda yardımı yaziyo belediye başkanı tek seferlik yatırmış SMS de geldi bankada çekin diyo ne bilim karışık mevzular
42hediye Deletedmom_103 basvuru yapmadim sosyal yardim alıyorum zaten 1100 lira tek seferlik yardim diye kendisi yatmis otomatik
Minikkuzum1999 iki_prens_annesi Bencede çok karışık bizede diğer aile yardımı yazıyor sadece tek seferlik diye birşey yok
iki_prens_annesi Deletedmom_103 aynen bulundugm semtimin belediyesi malum secimler 🤭 saolsn yolladı ama baya uzagimda bı banka nasıl gidip Alaçam hiç bilmiyorum
papatya_17 Bence bu her ilde olmuyor çünkü benim e devletimde asla gıda yardımı diye bişey çıkmıyor Arnavutköy belediyesi diye bişey çıkıyor sadece sanırım sadece İstanbul’da veriliyor
Hr234edw9r1340 Aile destek ödemesi alanlar nereye başvurdunuz bide üzerinizde ev yada araba var mı eşimin üstünde araba var sadece bize çıkmıyor