Minikkuzum1999 iki_prens_annesi Diğer aile yardımı yazıyor bayram harçlığı diyorlar daha çekemedim canım ptt gidip kimlikle çekeceğim
Minikkuzum1999 papatya_17 Hayır hayır canım o elektrik yardımı ayrı Bu kendiliğinden yatmış otomatik olarak hic bir şekilde başvuru yapmadım
iki_prens_annesi Minikkuzum1999 banada yatmış ama gıda yardımı yaziyo belediye başkanı tek seferlik yatırmış SMS de geldi bankada çekin diyo ne bilim karışık mevzular
42hediye Deletedmom_103 basvuru yapmadim sosyal yardim alıyorum zaten 1100 lira tek seferlik yardim diye kendisi yatmis otomatik
Minikkuzum1999 iki_prens_annesi Bencede çok karışık bizede diğer aile yardımı yazıyor sadece tek seferlik diye birşey yok
iki_prens_annesi Deletedmom_103 aynen bulundugm semtimin belediyesi malum secimler 🤭 saolsn yolladı ama baya uzagimda bı banka nasıl gidip Alaçam hiç bilmiyorum
papatya_17 Bence bu her ilde olmuyor çünkü benim e devletimde asla gıda yardımı diye bişey çıkmıyor Arnavutköy belediyesi diye bişey çıkıyor sadece sanırım sadece İstanbul’da veriliyor