Laden anonim99 fırında da közleniyor ama ocaktaki gibi köz tadı alamıyorum ben haşlanmış gibi geliyor tadı bana. Ali nazik çok severim oyumu ondan yana kullanıyorum yapma imkanınız varsa😁
Hamburgerr Hamburgerr anonim99 JollyBaby 2boymommy tövbe tövbeee başka posta yazarken nereye gelmiş 😂😂😂
ceriio anonim99 yok yaa çok kolay iki dk oluyor hemen bende geçenlerde ilk kez denemiştim çok hoşumuza gitti ramazanda tekrar yapacağım ocağım cam bende fırında yaptıracağım 😂😂😂
anonim99 Berilsmom13 yok canım benim ocağım bana yeter 😂😂 nefis yemek tariflerinde diyor ki fırın ya da yapışmaz tava da kozleyebilirsin dedi. Tavada kozlesem nolur ki oda ateş oda ateş 😂😂
anonim99 2boymommy illa et mi olsun diuosun 😂 ama kiymada güzel olabilir soğanlı biberli güzel kavurunca ayhhh acıktım 😂
tomvejerry anonim99 Benimde ocağım cam hiç tereddüt etmedim valla yapıyorum canımdan kıymetli değil 🤣
anonim99 tomvejerry canımdan kıymetli değil ama param kiymetli canım 😂😂 iki patlıcan için ocağımdan olamam 😂😂
2boymommy anonim99 ali nazikte illa kusbasi et olmali benceee 🤣 sen karniyarik yap bosver benimde canim cekti her ikisinide yap istersen degisik olur hahahahah