anonim99 2boymommy illa et mi olsun diuosun 😂 ama kiymada güzel olabilir soğanlı biberli güzel kavurunca ayhhh acıktım 😂
2boymommy anonim99 ali nazikte illa kusbasi et olmali benceee 🤣 sen karniyarik yap bosver benimde canim cekti her ikisinide yap istersen degisik olur hahahahah
anonim99 tomvejerry canımdan kıymetli değil ama param kiymetli canım 😂😂 iki patlıcan için ocağımdan olamam 😂😂
tomvejerry anonim99 noluyo ki ocaktan olacağın patlıyo mu valla anlamadığım için soruyorum ben hep yaparım bişey olmaz leke vs kalmadı daha🙄
Hamburgerr Hamburgerr anonim99 JollyBaby 2boymommy tövbe tövbeee başka posta yazarken nereye gelmiş 😂😂😂
anonim99 tomvejerry evet canm cam ocakta patlıcan kozlenmez. Isı yayılımı çok olduğu için patlama çatlama ihtimali var aklında bulunsun 😂
Doga_sever anonim99 alinazik kusbasiyla olmuyor muydu? Birde bana alinazik asla anayemek gibi gelmiyor. Ben yaptigimda ortaya meze gibi yapiyorum. Karniyarik yapin
anonim99 Doga_sever evet kusbasiyla oluyo ama kiymayla da yapan var. Güzelim yemeği meze olarak harcayamam bacım usengecim ben mis gibi ana yemek işte ekmek bana bana 😂😂😂😂
Hamburgerr 2boymommy bu arkadaşa yazıyodum aslında sonra vazgeçtim 😂 başka postta bimin beziyle molfix sorulmuş ona yanıt verdim ama buraya gelmiş yinede 😂
ceriio Okuyanbiranne kozmatik diyorsanız onunla da patliyormus bir kaç kere sosyal medyada onu kullandığı halde patlayan gördüm 🥲
kizinaasikbiranne anonim99 bence ali nazik kocamca karnıyarık 😂😂 bunda bile örtüşmüyoruz ne yazık ki 🤦🏻♀️ şaka bir yana fırında közle patlıcanları ve gerçekten kıymayla muhteşem oluyor hep yaparım alinazik 🙈🙈