anonim99 Berilsmom13 yok canım benim ocağım bana yeter 😂😂 nefis yemek tariflerinde diyor ki fırın ya da yapışmaz tava da kozleyebilirsin dedi. Tavada kozlesem nolur ki oda ateş oda ateş 😂😂
ceriio anonim99 yok yaa çok kolay iki dk oluyor hemen bende geçenlerde ilk kez denemiştim çok hoşumuza gitti ramazanda tekrar yapacağım ocağım cam bende fırında yaptıracağım 😂😂😂
Hamburgerr Hamburgerr anonim99 JollyBaby 2boymommy tövbe tövbeee başka posta yazarken nereye gelmiş 😂😂😂
anonim99 2boymommy illa et mi olsun diuosun 😂 ama kiymada güzel olabilir soğanlı biberli güzel kavurunca ayhhh acıktım 😂
tomvejerry anonim99 Benimde ocağım cam hiç tereddüt etmedim valla yapıyorum canımdan kıymetli değil 🤣
anonim99 tomvejerry canımdan kıymetli değil ama param kiymetli canım 😂😂 iki patlıcan için ocağımdan olamam 😂😂
2boymommy anonim99 ali nazikte illa kusbasi et olmali benceee 🤣 sen karniyarik yap bosver benimde canim cekti her ikisinide yap istersen degisik olur hahahahah
tomvejerry anonim99 noluyo ki ocaktan olacağın patlıyo mu valla anlamadığım için soruyorum ben hep yaparım bişey olmaz leke vs kalmadı daha🙄
anonim99 tomvejerry evet canm cam ocakta patlıcan kozlenmez. Isı yayılımı çok olduğu için patlama çatlama ihtimali var aklında bulunsun 😂
Doga_sever anonim99 alinazik kusbasiyla olmuyor muydu? Birde bana alinazik asla anayemek gibi gelmiyor. Ben yaptigimda ortaya meze gibi yapiyorum. Karniyarik yapin
anonim99 Doga_sever evet kusbasiyla oluyo ama kiymayla da yapan var. Güzelim yemeği meze olarak harcayamam bacım usengecim ben mis gibi ana yemek işte ekmek bana bana 😂😂😂😂
Hamburgerr 2boymommy bu arkadaşa yazıyodum aslında sonra vazgeçtim 😂 başka postta bimin beziyle molfix sorulmuş ona yanıt verdim ama buraya gelmiş yinede 😂