littleflower NatashaRomanoff panduf alabilirsiniz belki daha kullanışlı olur. Yelek de oluyor bizim burda kıyafet ve ayakkabı da . Bu arada benim bohcam inanılmaz güzeldi 😅 görümcem sağ olsun o kadar özenmiş ki çok güzel dizmisti hepsini.bizim burda da gösterilir benden sonra herkes benim.bohcam gibi yapmaya çalıştı. Sayılarını bilmiyorum bir sürü bir şeyler vardı . Tarak seti de almıştım ben. Sizin gibi kullanacağım şeyleri tercih etmiştim. Bence bohça işi karşıya verdiğin önem gibi oluyor bilmiyorum özenli , düzenli koymak lazım çünkü eski adette desen insanlar geliyor bakıyor kötü olunca gelinin morali bozuluyor.
NatashaRomanoff littleflower evet bizde zaten inanın görümce olacağım tek erkek kardeşimiz en küçüğümüz birde. Her şeyi soruyorum ediyorum bohça süslemesine kadar hallettim zaten umarım sizin gibi güzel şekilde bahseder benden 😅
NatashaRomanoff littleflower terlik aldım bu arada içi tüylü çok hoş bir terlik aldım Pentiden pijama takımı aldım yine. Gecelik olarak aldıklarını görmedim zaten kutuludur bohçayı hazırlarken bile bakmam yani ne almış diye. Yelek giymez herhalde ama sizinde maşallah dolu dolu olmuş ağız tadıyla kullanın hepsini inşallah 🙏🏻🥰
NatashaRomanoff Merhaba05 🤣🤣 bende seccade yoktu. Bende bişey istemedim aslında şimdi o yoktu bu yoktu derken sitem ediyorum zannedilmesin 😅 kendim dedim bohça yapmanıza gerek yok diye yapılana karşılık bende eşime hazırladık ufak bir bohça ona sormadım ama hepsini kendim aldım 😁 hepsini de kullandı yani 😬
littleflower NatashaRomanoff inşallah bir de şey yapmıştı kartona ignelemisti hepsini tüller ve çiçeklerle suslemisti falan , çok duzenliydi eline alan bile olsa kirlenmiyordu hiçbiri mesela bir kartona 4-5 yazmayı güzelce ignelemisti hem modeli görünüyordu. İnternetten onlara da bakın bence.
sedauzer06 Kubraaybars içinden güzelleri seçin hem size hem çocuğunuza anı olsun diye. evleneceklere yeni tanıştığınız kişilere hediye edin zaten hepsini siz kullanın diye vermiyorlar.
MihrimahVeAnnesiii NatashaRomanoff Havlu , başörtü , patik , çorap , yelek , 4 takım nevresim , pike takımı , pijama takımı , el havlusu , bornoz , makyaj malzemesi, ev terliği
NatashaRomanoff MihrimahVeAnnesiii yelek, pike takımı yok şimdilik ama yeleği de sorarım 🙏🏻 başka bir arkadaş daha yazmış sorayım yine. Bir tane uyku seti alındı. Bir tane nevresim seti ben bir tane de kız kardeşim alacak yeterlidir herhalde
sek_kahve NatashaRomanoff yaa anladım, üzüldüm aslında biraz anneye ama haklarında hayırlısı olsun. İnşallah hazırladığınız her şey o kadar güzel ve nasipli olur ki o yenge bile konuşacak bir şey bulamaz ❤️
NatashaRomanoff sek_kahve inşallah yaa 🙏🏻❣️ Ama kesin tabi konuşacak bişey bulacaktır ama önemli olan gelinimiz mutlu olsun ilgilenmediler demesin sevinçle baksın açılınca tek isteğimiz o. Hepimiz geçtik bu süreçlerden aşırı empati kuruyorum umarım mutlu olur 🙏🏻
Mmdr NatashaRomanoff sevgi saygı hosguru anlayış empati bunlar koyulabilse keşke şimdiki aklım olsa bohçasiymis dugunmus nisanmis bunlara yapılacak masrafla tatile gitmek isterdim başka ülkeye 1 gece millete eglendirecegime 1 hafta eşimle güzel vakit geçirdim yada nebiliyim o parayı direk o evlenecek çifte vermekde mantıklı onlar neye ihtiyacı varsa onu görsün dediğim gibi şimdiki aklım olsa bir nikah sonrası aile yemeği eslinde kutlama yapılır biterdi tabi herkesin kendi tercihi benim kayinbabam şey yapmıştı Nisan bohcasi alışverişine direk beni goturdu ne istiyorsan beğendiğini al onlar koyulsun bohcaya kullanacak olan sensin demişti sizde öyle yapabilirsiniz belki
NatashaRomanoff Mmdr direkt öyle yapamıyoruz iki kız kardeş evli ve farklı şehirlerdeyiz biz. Annem babam kardeşim memlekette. Annemde uzun süre yürüyemiyor zaten çarşıda falan bacaklarından iğne oluyo 3 ayda 1. Gelinimizle kardeşimde çalışıyorlar özel sektördeler bi pazarları var. Onlar ikisi çıkıp her haftasonu bişeyleri hallettiler. Ben buradan alıp yolluyorum kız kardeşim Antep’te o oradan yolluyor. Öyle öyle telefon mesaj trafiğiyle halletmeye çalışıyoruz işte.
gokturkasli NatashaRomanoff lif,terlik igne oyali yazmalar patikler ,gecelik takimi 3 lu namazlik 1 set 2 de normal tesbih ,tisort parfum seti
NmalkoC NatashaRomanoff makyaj malzemeleri patik çember elbise çanta ayakkabı iç çamaşırları falan eltim kendisine göre almış tabi eşiminde haberi yok bu olaydan evlenince hepsini dolaptan satıp dolap uygulamasından sattım dedim direk 😂 bence geline sorun neye ihtiyacı var
NatashaRomanoff NmalkoC büyükler neyse de elti size sormadan hazırlayıp kendi ihtiyacı gibi hazırlayıp birde getirildiyse iyi yapmışsınız oh mis gibi 😁 bizde her şeyi soruyoruz bu arada. Hangisi olsun senin beğendiğin varsa onu at onu alalım diyoruz. Kız zaten çok naif Allah var ben şunu istiyorum diye hiç bir şey atmadı. Biz ne atsak şu olsun dedi sadece. O böyleyken bizde hem kullanabileceği hemde güzel kaliteli şeyler olsun belki az olsun ama öz olsun diye hazırlıyoruz bakalım
NmalkoC NatashaRomanoff ne güzel düşünmüşsünüz sormakla dediğiniz gibi az olsun kullanabileceği şeyler olsun