NatashaRomanoff Ramsamsam kimi yerlerde gelin alışverişe çıkarılıyor mesela şimdi önümüz bayram bizde bayram alışverişine götürülür. Bende nişanlıyken 1 bayram gördüm kv kp beni çıkarmak istedi kabul etmedim.
NatashaRomanoff Didem0101 evet, seccade, Kuran-ı Kerim ve Tesbih. Az önce farkettim sağolun sizde hatırlattınız 🙏🏻 Annemde bana soruyor ben yönlendiriyorum biraz başka eksikler varsa umarım fikirler gelir 🙏🏻❣️
NatashaRomanoff Merhaba05 seccade Kuranı Kerim ve tesbih bunlar güzel oldu teşekkür ederim 🙏🏻 Şu ele dolaştırma olayı ifrit bişey zaten. Bende aynı kendi çeyizime masraf olduğu için eşime bir bohça yapıp götürmüştüm ama bende yeni bişey istemedim onlar hazırı getirdikleri için benim götürdüğüme bi yorum yapmadılar belki de kulağıma gelmedi tabi bilemiyorum. Zaten eşim hepsini kullandı ne koyduysam
Merhaba05 NatashaRomanoff bende eşimi alıp götürmüştüm mağazaya madem bohça yapıcam sen seç bari kullanacağın şeyler olsun demiştim. Oda durumumu bildiğinden uygun şeyler seçmişti zaten. Ben kvalidemin koyduğu hiç bişeyi kullanamadım. Bi seccade koymuş üstünde o kadar taş pul var ki secde ederken insanın dizine kafasına batıyo taşlar. Rugan topuklu ayakkabı ve rugan çanta koymuştu geri verdim bunlar benim yaşıma uygun değil sen kullan dedim. Aldığı gecelik takımı o kadar açık seksi kullanışsız bişey ki 7 senelik evliyim hala etiketiyle çekmecede duruyo o takım. Yani kısacası bohça denince benim tüyler diken diken oluyo😂
NatashaRomanoff Aselincimom ya yine de çıkmasın. O kızlar umarım akıllı olurlar ve bi yerde kırılır bu döngüde. Yoksa böyle zavallılıklarda nesilden nesile aktarılıyor. Umarım o giydiği iç çamaşırını bilmeden giymiştir görümcen. Ne bileyim olumlu bakmaya çalışıyorum
mobesebesir NatashaRomanoff bence işine yarayacak şeyleri koyun gereksiz şeyle doldurmayin tülbent patik lif 10 ar tane yeter. Ic çamaşırı takımı makyaj seti pijama takımları bornoz havlu nevresim pike koyabilirsiniz
NatashaRomanoff mobesebesir zaten 15er tane koyduk onları. Nevresim seti ben alacağım işte. Bikaç tane attım sabah başka beğendiğin varsa sende atabilirsin dedim. Uyku Seti aldılar kendi beğendiğini aldı zaten.
NatashaRomanoff Merhaba05 🤣🤣 bende seccade yoktu. Bende bişey istemedim aslında şimdi o yoktu bu yoktu derken sitem ediyorum zannedilmesin 😅 kendim dedim bohça yapmanıza gerek yok diye yapılana karşılık bende eşime hazırladık ufak bir bohça ona sormadım ama hepsini kendim aldım 😁 hepsini de kullandı yani 😬
littleflower NatashaRomanoff panduf alabilirsiniz belki daha kullanışlı olur. Yelek de oluyor bizim burda kıyafet ve ayakkabı da . Bu arada benim bohcam inanılmaz güzeldi 😅 görümcem sağ olsun o kadar özenmiş ki çok güzel dizmisti hepsini.bizim burda da gösterilir benden sonra herkes benim.bohcam gibi yapmaya çalıştı. Sayılarını bilmiyorum bir sürü bir şeyler vardı . Tarak seti de almıştım ben. Sizin gibi kullanacağım şeyleri tercih etmiştim. Bence bohça işi karşıya verdiğin önem gibi oluyor bilmiyorum özenli , düzenli koymak lazım çünkü eski adette desen insanlar geliyor bakıyor kötü olunca gelinin morali bozuluyor.
NatashaRomanoff littleflower evet bizde zaten inanın görümce olacağım tek erkek kardeşimiz en küçüğümüz birde. Her şeyi soruyorum ediyorum bohça süslemesine kadar hallettim zaten umarım sizin gibi güzel şekilde bahseder benden 😅
NatashaRomanoff littleflower terlik aldım bu arada içi tüylü çok hoş bir terlik aldım Pentiden pijama takımı aldım yine. Gecelik olarak aldıklarını görmedim zaten kutuludur bohçayı hazırlarken bile bakmam yani ne almış diye. Yelek giymez herhalde ama sizinde maşallah dolu dolu olmuş ağız tadıyla kullanın hepsini inşallah 🙏🏻🥰
littleflower NatashaRomanoff inşallah bir de şey yapmıştı kartona ignelemisti hepsini tüller ve çiçeklerle suslemisti falan , çok duzenliydi eline alan bile olsa kirlenmiyordu hiçbiri mesela bir kartona 4-5 yazmayı güzelce ignelemisti hem modeli görünüyordu. İnternetten onlara da bakın bence.
sedauzer06 Kubraaybars içinden güzelleri seçin hem size hem çocuğunuza anı olsun diye. evleneceklere yeni tanıştığınız kişilere hediye edin zaten hepsini siz kullanın diye vermiyorlar.
MihrimahVeAnnesiii NatashaRomanoff Havlu , başörtü , patik , çorap , yelek , 4 takım nevresim , pike takımı , pijama takımı , el havlusu , bornoz , makyaj malzemesi, ev terliği
NatashaRomanoff MihrimahVeAnnesiii yelek, pike takımı yok şimdilik ama yeleği de sorarım 🙏🏻 başka bir arkadaş daha yazmış sorayım yine. Bir tane uyku seti alındı. Bir tane nevresim seti ben bir tane de kız kardeşim alacak yeterlidir herhalde