Deletedmom_98 NatashaRomanoff Nişan bohçası, damat bohçası filan hiçbir şey yapmadık. Ama don alıyorlar galiba.
Snm1234 NatashaRomanoff iki takım kıyafet, pijama, çamaşır, gecelik, eşofman, kaban, tapuklu ayakkabı, bot, terlik, çorap. Havlu, tülbent, nevresim, yelek, tesbih, seccade, makyaj malzemeleri, çantası, cüzdanı, kapalıysa güzel markadan şal veya eşarp
NmalkoC NatashaRomanoff ne güzel düşünmüşsünüz sormakla dediğiniz gibi az olsun kullanabileceği şeyler olsun
Laydaren NatashaRomanoff tesettürlü değilse baş örtüsü adettendir diyip 2-3 tane güzel koysanız yeter, artık kimse örgü patik giymiyor, onun yerine adettendir diyip 2-3 tane koyup yerine güzel güzel kullanacağı ev terliği veya panduf gibi bir şeyler koyabilirsiniz, lif…. Bi şey demek istemiyorum. Yüzü yararcasına işlenmiş silah niyetine havlular….. eski yeni tüm gelinlerin başına bela bunlar. Gayet kullanılabilir bir bohça hazırlayın, elbet biraz tanıyorsundur gelini. Bazasının altını gereksiz yükle, kafasının içini de atsam kırılırlar mı diye de vicdani bir yükle doldurmanın hiç gereği yok. Her şey oh be dedirtecek kullanılabilir şeyler olsun. Geri kalanı bilmiyorum, bana bunlar dışında bir şey yapılmadı. 🥰
NatashaRomanoff Laydaren Bazasının altını gereksiz yükle, kafasının içini de atsam kırılırlar mı diye de vicdani bir yükle doldurmanın hiç gereği yok. Yaa öyle güzel bir cümle kurmuşsunuz ki çok çok teşekkür ederim 🙏🏻
Dhi Kubraaybars Valla benimde çok vardı eşarp,patik falna. hepside kutulu duruyordu güzel kutularında hepsini deprem zamanı gönderdiğim yardım mazlemeleriyle yolmaıştım. tertemiz,kutulu duruyordu,nasiplensin insanlar dedim . kimsede bişey demedi. kullanmyordum
littleflower NatashaRomanoff inşallah bir de şey yapmıştı kartona ignelemisti hepsini tüller ve çiçeklerle suslemisti falan , çok duzenliydi eline alan bile olsa kirlenmiyordu hiçbiri mesela bir kartona 4-5 yazmayı güzelce ignelemisti hem modeli görünüyordu. İnternetten onlara da bakın bence.
NatashaRomanoff littleflower 3 tane hurç tarzı gelin bohçası 3 tane zarf bohça alındı. Zeminlerine karton desteği yapacağız zaten tok dursun diye ama yazmaları iğneleme fikri de güzel denk gelmemiştim güzel oldu teşekkürler ❣️🙏🏻
Mrvsmt2502 NatashaRomanoff bohça falan eskide kaldı ben hiçbir şey yapmadım ama yapacaksanız el örgütlerinden ziyade gelininizi alışverişe götürüp kendisine seçtirseniz daha mantıklı olur kullanmayacağı çamaşırları elbiseleri koymamış olursunuz
NatashaRomanoff Mrvsmt2502 zaten alınan her şeyi hatta koyulacaklarda dahil kendisi seçti. Eski usul parçaları koyma sebebimiz aile isteği kaynaklı. Bende sizlere gelenler nedir diye sordum ki örneğin dersiniz bana şöyle bir şey koydular severek kullandım benim yazdığım listede o parça yoktur aaa derim bunu da halledelim. O yüzden destek amaçlı sordum ☺️ çok teşekkür ederim 🙏🏻❣️
Minnakordek NatashaRomanoff bohça mohca hiç istemedim ne münasebet benim alacağım geceliği falan almaları beraber de seçmeye gitmem veya uyku seti ne alaka yani kendim aldım koydum eşimle aldık kaynanam seccade patik yazma vs koymuş inanın daha ne var bilmiyorum bı kere açıp bakmadım boş bis duruyor yazma patik vs bence sorulup yapılmalı sırf olsun duye yapmakta saçmalık
NatashaRomanoff Minnakordek bende sizin gibiydim zaten ama yapılacak istendi sizlerde neler vardı farklı yardımcı olur musunuz diye sormak istedim 😌