Mmdr NatashaRomanoff sevgi saygı hosguru anlayış empati bunlar koyulabilse keşke şimdiki aklım olsa bohçasiymis dugunmus nisanmis bunlara yapılacak masrafla tatile gitmek isterdim başka ülkeye 1 gece millete eglendirecegime 1 hafta eşimle güzel vakit geçirdim yada nebiliyim o parayı direk o evlenecek çifte vermekde mantıklı onlar neye ihtiyacı varsa onu görsün dediğim gibi şimdiki aklım olsa bir nikah sonrası aile yemeği eslinde kutlama yapılır biterdi tabi herkesin kendi tercihi benim kayinbabam şey yapmıştı Nisan bohcasi alışverişine direk beni goturdu ne istiyorsan beğendiğini al onlar koyulsun bohcaya kullanacak olan sensin demişti sizde öyle yapabilirsiniz belki
NatashaRomanoff Mmdr direkt öyle yapamıyoruz iki kız kardeş evli ve farklı şehirlerdeyiz biz. Annem babam kardeşim memlekette. Annemde uzun süre yürüyemiyor zaten çarşıda falan bacaklarından iğne oluyo 3 ayda 1. Gelinimizle kardeşimde çalışıyorlar özel sektördeler bi pazarları var. Onlar ikisi çıkıp her haftasonu bişeyleri hallettiler. Ben buradan alıp yolluyorum kız kardeşim Antep’te o oradan yolluyor. Öyle öyle telefon mesaj trafiğiyle halletmeye çalışıyoruz işte.
gokturkasli NatashaRomanoff lif,terlik igne oyali yazmalar patikler ,gecelik takimi 3 lu namazlik 1 set 2 de normal tesbih ,tisort parfum seti
NatashaRomanoff MihrimahVeAnnesiii yelek, pike takımı yok şimdilik ama yeleği de sorarım 🙏🏻 başka bir arkadaş daha yazmış sorayım yine. Bir tane uyku seti alındı. Bir tane nevresim seti ben bir tane de kız kardeşim alacak yeterlidir herhalde
NmalkoC NatashaRomanoff makyaj malzemeleri patik çember elbise çanta ayakkabı iç çamaşırları falan eltim kendisine göre almış tabi eşiminde haberi yok bu olaydan evlenince hepsini dolaptan satıp dolap uygulamasından sattım dedim direk 😂 bence geline sorun neye ihtiyacı var
NatashaRomanoff NmalkoC büyükler neyse de elti size sormadan hazırlayıp kendi ihtiyacı gibi hazırlayıp birde getirildiyse iyi yapmışsınız oh mis gibi 😁 bizde her şeyi soruyoruz bu arada. Hangisi olsun senin beğendiğin varsa onu at onu alalım diyoruz. Kız zaten çok naif Allah var ben şunu istiyorum diye hiç bir şey atmadı. Biz ne atsak şu olsun dedi sadece. O böyleyken bizde hem kullanabileceği hemde güzel kaliteli şeyler olsun belki az olsun ama öz olsun diye hazırlıyoruz bakalım
NatashaRomanoff sek_kahve inşallah yaa 🙏🏻❣️ Ama kesin tabi konuşacak bişey bulacaktır ama önemli olan gelinimiz mutlu olsun ilgilenmediler demesin sevinçle baksın açılınca tek isteğimiz o. Hepimiz geçtik bu süreçlerden aşırı empati kuruyorum umarım mutlu olur 🙏🏻
NmalkoC NatashaRomanoff ne güzel düşünmüşsünüz sormakla dediğiniz gibi az olsun kullanabileceği şeyler olsun
Deletedmom_98 NatashaRomanoff Nişan bohçası, damat bohçası filan hiçbir şey yapmadık. Ama don alıyorlar galiba.
Snm1234 NatashaRomanoff iki takım kıyafet, pijama, çamaşır, gecelik, eşofman, kaban, tapuklu ayakkabı, bot, terlik, çorap. Havlu, tülbent, nevresim, yelek, tesbih, seccade, makyaj malzemeleri, çantası, cüzdanı, kapalıysa güzel markadan şal veya eşarp
Laydaren NatashaRomanoff tesettürlü değilse baş örtüsü adettendir diyip 2-3 tane güzel koysanız yeter, artık kimse örgü patik giymiyor, onun yerine adettendir diyip 2-3 tane koyup yerine güzel güzel kullanacağı ev terliği veya panduf gibi bir şeyler koyabilirsiniz, lif…. Bi şey demek istemiyorum. Yüzü yararcasına işlenmiş silah niyetine havlular….. eski yeni tüm gelinlerin başına bela bunlar. Gayet kullanılabilir bir bohça hazırlayın, elbet biraz tanıyorsundur gelini. Bazasının altını gereksiz yükle, kafasının içini de atsam kırılırlar mı diye de vicdani bir yükle doldurmanın hiç gereği yok. Her şey oh be dedirtecek kullanılabilir şeyler olsun. Geri kalanı bilmiyorum, bana bunlar dışında bir şey yapılmadı. 🥰
NatashaRomanoff Laydaren Bazasının altını gereksiz yükle, kafasının içini de atsam kırılırlar mı diye de vicdani bir yükle doldurmanın hiç gereği yok. Yaa öyle güzel bir cümle kurmuşsunuz ki çok çok teşekkür ederim 🙏🏻
Dhi Kubraaybars Valla benimde çok vardı eşarp,patik falna. hepside kutulu duruyordu güzel kutularında hepsini deprem zamanı gönderdiğim yardım mazlemeleriyle yolmaıştım. tertemiz,kutulu duruyordu,nasiplensin insanlar dedim . kimsede bişey demedi. kullanmyordum
littleflower NatashaRomanoff inşallah bir de şey yapmıştı kartona ignelemisti hepsini tüller ve çiçeklerle suslemisti falan , çok duzenliydi eline alan bile olsa kirlenmiyordu hiçbiri mesela bir kartona 4-5 yazmayı güzelce ignelemisti hem modeli görünüyordu. İnternetten onlara da bakın bence.
NatashaRomanoff littleflower 3 tane hurç tarzı gelin bohçası 3 tane zarf bohça alındı. Zeminlerine karton desteği yapacağız zaten tok dursun diye ama yazmaları iğneleme fikri de güzel denk gelmemiştim güzel oldu teşekkürler ❣️🙏🏻