bencorapkadiniyim_ Gkceesnm yurtdışından gelenler yüzünden vakalarda artış olmuş bu yüzden ekleme yapılmış
Baklavanida Gkceesnm bende 12ayda KKK aşısı sanıyordum hem 9 hem 12ymiş neyse yaptırdık 13. Ayda tekrar aşı dedi ne aşısı diye sordum yine KKK dedi. Ben yaptırmıyorm dedim gitmedim kendileri de aramadı çsğırmadı
Niihhaann Gulsahhhgms aşıda yumurta proteini var özellikle tam yumurta tadımı yapmış olmanız gerekiyor.
Gulsahhhgms Niihhaann yaa çok teşekkür ederim bilmiyodum bizimde 9.ay aşımız 26sında yediriyim bende o zaman
ozah Niihhaann ben yumurtanın sarısını tam olarak her gün yediriyorum dün 9 ay aşısı olduk bir sorun olur mu?
inan-472 Gkceesnm evet kızamık aşısı eklemişler ama siz isterseniz yapıyorlar 3 gün yumurta denemesi yapılacak alerji yoksa aşı olabiliyor
Gkceesnm Çok teşekkür ederim herkese salgıdan çok korkuyorum ve bazı hastalıklar ağır geçiyor bende yaptıracağım 🙏
dilekygokdemir Gkceesnm kızamık aşısı salgınlar çok diye 9.ayda da yapılabilir denilmişti biz yaptırdık cuma günü de 2.dozunu olacak
Niihhaann ozah Aşı yapmadan bunu hemşirenin sorması gerekirdi. Önemli olan yumurta beyazı tadımı yapılmış olması. Eğer alerjisi yoksa sorun olmaz sanıyorum yani inşallah
ozah Niihhaann yaa :( sormadı birşey bize hey Allah ya napıcam şimdi kızımda da bir belirti yok ama aşı gecesi saat başı uyandı hep kulağını çekti hala da arada çekiyor başka gözlemlediğim birşey yok şu anlık ne yapmalıyım ne olur belirti olarak..?
potter34 Gkceesnm KKK asisi salginlar cogaldigi icin ekstra doz olarak eklendi saglik bakanligi tarafindan. Evet, yaptirdim tabiiki de