aslihazalyilmaz 1 yaş aşısından önce pekiştirme aşısı demisti bizim doktorumuz yani yeni çıkmış normalde önceden 9.ayda aşı yokmuş
17072023baloglum Gkceesnm ben 6 ay yaotirdiginda hemsiremix 9 . Ayda var demisti bize ve bizim yumurta alerjimiz oldugu icin 9 ay asisini gozetimli yaptiracagiz
Acemi-annee Kızamık aşısı. Normalde 1 yaşında yapılıyor ama salgınlardan dolayı 9.ayda da yapılabiliyor demişti. Benim de kafam karışıktı, yaptırmadım. Normal süreç ne zamansa o zaman yapılır dedim
Niihhaann Gkceesnm maalesef yumurta alerjisi var oğlumun henüz yaptıramadık. Çok fazla mülteci olduğu için kızamık vakası artışı yaşanmış aşı 9. aya çekilmiş öyle duydum
bencorapkadiniyim_ Gkceesnm yurtdışından gelenler yüzünden vakalarda artış olmuş bu yüzden ekleme yapılmış
Baklavanida Gkceesnm bende 12ayda KKK aşısı sanıyordum hem 9 hem 12ymiş neyse yaptırdık 13. Ayda tekrar aşı dedi ne aşısı diye sordum yine KKK dedi. Ben yaptırmıyorm dedim gitmedim kendileri de aramadı çsğırmadı
Niihhaann Gulsahhhgms aşıda yumurta proteini var özellikle tam yumurta tadımı yapmış olmanız gerekiyor.
Gulsahhhgms Niihhaann yaa çok teşekkür ederim bilmiyodum bizimde 9.ay aşımız 26sında yediriyim bende o zaman
ozah Niihhaann ben yumurtanın sarısını tam olarak her gün yediriyorum dün 9 ay aşısı olduk bir sorun olur mu?
inan-472 Gkceesnm evet kızamık aşısı eklemişler ama siz isterseniz yapıyorlar 3 gün yumurta denemesi yapılacak alerji yoksa aşı olabiliyor
Gkceesnm Çok teşekkür ederim herkese salgıdan çok korkuyorum ve bazı hastalıklar ağır geçiyor bende yaptıracağım 🙏
dilekygokdemir Gkceesnm kızamık aşısı salgınlar çok diye 9.ayda da yapılabilir denilmişti biz yaptırdık cuma günü de 2.dozunu olacak