Gulsahhhgms Niihhaann yaa çok teşekkür ederim bilmiyodum bizimde 9.ay aşımız 26sında yediriyim bende o zaman
Gkceesnm Çok teşekkür ederim herkese salgıdan çok korkuyorum ve bazı hastalıklar ağır geçiyor bende yaptıracağım 🙏
dilekygokdemir Gkceesnm kızamık aşısı salgınlar çok diye 9.ayda da yapılabilir denilmişti biz yaptırdık cuma günü de 2.dozunu olacak
ozah Niihhaann ben yumurtanın sarısını tam olarak her gün yediriyorum dün 9 ay aşısı olduk bir sorun olur mu?
Niihhaann ozah Aşı yapmadan bunu hemşirenin sorması gerekirdi. Önemli olan yumurta beyazı tadımı yapılmış olması. Eğer alerjisi yoksa sorun olmaz sanıyorum yani inşallah
ozah Niihhaann yaa :( sormadı birşey bize hey Allah ya napıcam şimdi kızımda da bir belirti yok ama aşı gecesi saat başı uyandı hep kulağını çekti hala da arada çekiyor başka gözlemlediğim birşey yok şu anlık ne yapmalıyım ne olur belirti olarak..?
potter34 Gkceesnm KKK asisi salginlar cogaldigi icin ekstra doz olarak eklendi saglik bakanligi tarafindan. Evet, yaptirdim tabiiki de
nurftma 9.ayda Kızamık aşısı var birde kan tahlili istiyorlar eğer yakın zamanda tahlil yapılmadıysa bakarlar.
ledaaanrr Gkceesnm kızamık aşısı var 1 yaşındada yapılıyormuş ben yaptırmadım nasıl olsa 1 yaşında yapılacak aynısı diye