tubizeyn evremoz bildiklerinin haricinde hiç bişey demiyor sadece tecrübeli deneyimli oldugu için güvenip motive oluyorsun o kadar emmeyen cocuk yine emmiyo
rahimeahsen musemma06 merhabalar benim de aynısı oldu meme reddi için doktorum bebek almazken yukarıdan süt damlatın sanki süt bol akıyor sansın dedi bir gün içinde memeyi aldı ve sütüm de bebek kendi emdikçe arttı
2bakartal canos simdi siz soyleyince ebebekgin sitesine baktim galima humana markayi cikarmiş yok.Kizim 28 aylik kaldirilmiş demekki. İngtgramda Muhendisinoglu var eşı Çisem hanmim yeni dogum yapti.O sut arttirici kullaniyo dogal icerikli onu kullanabilirsiniz Milkin. Sutunuzle kalin 🙏
AkcaHnm canos bebegin öğünü daha önemli sağımları genelde bebek emmediği zaman ya da emdikten sonra yapmak gerekiyor. Beyin bebek hala süt istiyor daha cok üretmeliti. Mesajı alıyormus. Sağım yaparken bebegin yüzüne bakabilirsiniz daha etkili olur
ikitospikannesi MRVATL sağımı emzirmeden hemen sonra yapmalısınız emzirmiyorsanız 2 saate bir yapın süt gelmese bile vazgeçmeyin çünkü sağıma alışmayan göğüsten de süt gelmez siz uyardıkça alışmaya başlayacak ve göğüs ucunuzu elinizle bile uyarın sağım yapmadığınız zamanlarda bol bol sütünüz olsun inşallah 🙏🌹
MRVATL lokum_ zorlanıyor çünkü silikon uçla benim bebeğimde öyleydi silikonla alıyordu doymuyor diye mama veriyordum silikonu bırakınca süt gelmişti onuda göğüs ucunuz çıkınca bebek emdikten sonra ara ara çıkarıp direk verin ağzine zamanla alışıcaktır tam bir ay silikon uçla emdi bebeğim benim yavaş yavaş bıraktı
lokum_ MRVATL Slikon uçla emerken göğüs ucum çıkıyo emmeye başladıktan bi süre sonra Slikon ucu çıkarıp vermeyi deniyorum bi kaç kere çekebiliyor sadece göğüs ucum tekrardan içeri kaçıyo belki çenesi biraz daha güçlenince daha iyi olur bilemiyorum ama beni 1 saat emip sonra doymaması ve mama vermek çok kötü
Cerennx pink00 tahin pekmez kayısı hoşafı roka dut kurusu incir kurusu bol su baklava benim bunları yiyince çok güzel artıyor en önemlisi de kafanda sütüm az diye düşünme sütüm var geliyor falan diye olumlu düşün
elif5329 KSM kiwibaby kullanıyorum çok memnunum baştan beri bunu kullanıyorum hemen yazıyorum getirsin diye teşekkür ederim inşallah bende de işe yarar daha 20 gunluk hemen mamaya başlasın istemiyorum 😔 İlk olduğu için tecrubesizlik de çok fazla kendi annemden uzaktayım uzaktan ne kadarr yardımı olacak kaynanam da benim küçük oğlum 32 yaşında ben herşeyi unuttum deyip kenara cekiliyo kendi cabamla internetten sizlerden bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.
KSM elif5329 canım bende kivi kullanıyordum 1-2 aya çekim kalitesi düşüyor 3 kivi pompa eskittim eğer imkanın varsa lansinoh al onun çekişi daha iyi kivi göğsün ucunu çekiyor lahsinoh tam kavrama yapıyor ve daha dayanıklı sütün artacak makine ne kadar iyiyse sütte okadar artıyor çünkü göğsü ne kadar iyi boşaltırsan okadar artıyor süt
Bal_123 pink00 aktardan rezene alınıp 3 öğün içilebilir ya da ben kullanmadım ama süt için çaylar var yine aktarlarda onun dışında pekmezli su, lokumlu bisküvi benim acil durum atıştırmalıklarım , sakin kafa güzel uyku
mirz Bol su iç rezene ve anoson cayı iç. Yemeklerine kimyon koy. Sagmayı bırakma emzirmeyi de. Unutma talep arz gbı düşün.
scinar pink00 herkeste farklılık gosterebilir ama benim normal dogum olmasina ragmen neredeyse 6 gun gelmeyen sutumu getirdi hurma ve pekmezli yumurta pekmezii kaynatip bol tereyaginda pisirdigin yumurtaya ekle kesinlikle artirdigina inaniyorum 3 gun mutlaka dene . Bir de suan kuru dut cayi iciyorum baya faydali geldi o da
Jalemmm pink00 rezüne son zamanlar pek önerilmiyor , icseniz bile gün icinde 1 bardaktan fazla icmeyin diyor doktorlar.
ilknrcn pink00 bende iki aylık annenim bimde boza var çok iyi süt yapıyor hemen denemelisin dua edeceksin bana eminim
hatcakose pink00 pekmezli yumurta yap mutlaka çok işe yarıyo ve rezene anason kimyon karışımı bi çay içiyordum ilk 2-3 ay o da süt yapıyo
elif5329 KSM daha 20gun oldu acaba düşmüş müdür kalitesi internetten bakayım bı olmadı onu alırım yeterki gelsin süt yetsin ona en azından doysun tamamiyle gitmesin tek korkum o açıkçası 😔
cinarasilay KSM bende kivi kullanıyorum geçen sağdım sağdım süt gelmedi. Elimde sağdım daha çok geldi. Ve en fazla makineyi 4-5 defa kullanmışımdır
nefes2345_ pink00 dut kurusu kaynatip içince çok süt artiriyo denerim derim gögsünüzün doldugunu hemen fark edeceksiniz