MySunny pink00 şunu yersen artar,bunu yersen,çoğalır derdim ama sütü bir numaralı arttıran gıda su’dur.Bol bol su içip,Bol bol emzirmeye çalış.Su iç kuzum. Sütü arttıran ilk gıda su dur, yiyecekler su dan sonra gelir..
beyzanclk pink00 ben tahin-pekmez ve bulgur pilavı yediğimde gözle görülür bi şekilde artış yaşıyorum. Deneyebilirsiniz 🫶🏻
mamacita_18 pink00 Tahin le pekmezi karıştırın ekmekle veya kaşıklayin arkasına da suyumuzu için çok iyi Süt yapıyor bende
minikbalinannesii Zme bunda cıddı mısınız 😕 suan bır umıt ısıgı dogdu ıcıme sankı bıraz daha acar mısınız sızın nasıl oldu mesela🌺
Zme minikbalinannesii bana da aile büyükleri hep yok onu iç yok bunu ye falan diye çok bindiler tepeme sonra hastahanede kızımı kontrole götürdüğüm bi gün ebelerden birisine sordum bu durumu o da sağolsun bana anne ve bebeğin arasındaki bağ ilk kurulduğu andan itibaren annenin vücudu bebek için çalışır dedi . Sütüm gelmiyor yetmiyor diyorsan meme ucunu sürekli uyar bebeğin emiyormuş gibi ama ısrarla dene bunu bebeğin emsin sen bebeğini yatırdıktan sonra meme ucunu uyar dedi çok düzenli bir şekilde yaptım ısrarla ve başardık çok şükür ailem bana uğraştığım sürede bana sürekli yok senin sütün gelmez sen mamayla devam et sütğn kesilmiş vs vs dediler hep kızım Kasım’da iki yaşına basacak ve hala emiyor çok şükür
iremaydemir pink00 kuru dut kaynatıp da içmek sütü arttırıyor ben etkisini hemen görüyorum ve her akşam içiyorum , bir avuç kuru dut ve 2 adet kuru inciri kaynatıp suyunu için kalan dutları da yiyebilirsiniz bir de uyuyabildiğiniz kadar uyumaya çalışın inşallah sütünüz artar.
Zarife94 pink00 o kadar takviye damlalar haplar kullandım ki sütüm artsin diye hepside boş direk kilo yapıyor üstelik de pahalılar aktarlarda ziya dede milk tea satılıyor uygun fiyatlı içeriği rezene kimyon anason falan var küp seker gibi günde 2 fincan iç yeter çok güzel süt arttırıyor denedim gördüm ben bebeğim 1 yaşıma girdi hala alir kullanırım ben hatta birgun o kadar süt yapmış ki mastit oldum
2bakartal canos simdi siz soyleyince ebebekgin sitesine baktim galima humana markayi cikarmiş yok.Kizim 28 aylik kaldirilmiş demekki. İngtgramda Muhendisinoglu var eşı Çisem hanmim yeni dogum yapti.O sut arttirici kullaniyo dogal icerikli onu kullanabilirsiniz Milkin. Sutunuzle kalin 🙏
Eminem21 pink00 Tabiki herkesin kendince bi tecrübesi va lakin bebeğim tüp bebekti sezaryen olunca sütün geç indi özel doktorumuz bana sadece şu örneği verdi inekler sadece yeşil bitki yiyor ve su içiyor dedi günde 3-4 litre su ve sıvı iç yeşillik ye dedi dereotu bu konuda mükemmel iş görüyo denendi
1Anne1Bebek__ pink00 kayisi hoşafı ılık icilcek bol şekerli bide en önemlisi sırt masajı süt kanallarini açıyor 👌🏻
zeynepyvz777 pink00 aktardan anne çayı aldım içinde rezene anason kimyon tohumu filan var poşet çay gibi günde bir tane içiyorum epey etki ediyor gazına da iyi geliyo
1melekannesiselma pink00 kesinlikle anason çayı için zaten aktardan anason çayı istediğinizde size yeni bebeğiniz mi oldu diye soracaktır 🙂 her emzirmeden sonra da mutlaka su için mutlaka 🌺