elif5329 KSM kiwibaby kullanıyorum çok memnunum baştan beri bunu kullanıyorum hemen yazıyorum getirsin diye teşekkür ederim inşallah bende de işe yarar daha 20 gunluk hemen mamaya başlasın istemiyorum 😔 İlk olduğu için tecrubesizlik de çok fazla kendi annemden uzaktayım uzaktan ne kadarr yardımı olacak kaynanam da benim küçük oğlum 32 yaşında ben herşeyi unuttum deyip kenara cekiliyo kendi cabamla internetten sizlerden bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.
KSM elif5329 canım bende kivi kullanıyordum 1-2 aya çekim kalitesi düşüyor 3 kivi pompa eskittim eğer imkanın varsa lansinoh al onun çekişi daha iyi kivi göğsün ucunu çekiyor lahsinoh tam kavrama yapıyor ve daha dayanıklı sütün artacak makine ne kadar iyiyse sütte okadar artıyor çünkü göğsü ne kadar iyi boşaltırsan okadar artıyor süt
Bal_123 pink00 aktardan rezene alınıp 3 öğün içilebilir ya da ben kullanmadım ama süt için çaylar var yine aktarlarda onun dışında pekmezli su, lokumlu bisküvi benim acil durum atıştırmalıklarım , sakin kafa güzel uyku
mirz Bol su iç rezene ve anoson cayı iç. Yemeklerine kimyon koy. Sagmayı bırakma emzirmeyi de. Unutma talep arz gbı düşün.
scinar pink00 herkeste farklılık gosterebilir ama benim normal dogum olmasina ragmen neredeyse 6 gun gelmeyen sutumu getirdi hurma ve pekmezli yumurta pekmezii kaynatip bol tereyaginda pisirdigin yumurtaya ekle kesinlikle artirdigina inaniyorum 3 gun mutlaka dene . Bir de suan kuru dut cayi iciyorum baya faydali geldi o da
Jalemmm pink00 rezüne son zamanlar pek önerilmiyor , icseniz bile gün icinde 1 bardaktan fazla icmeyin diyor doktorlar.
ilknrcn pink00 bende iki aylık annenim bimde boza var çok iyi süt yapıyor hemen denemelisin dua edeceksin bana eminim
hatcakose pink00 pekmezli yumurta yap mutlaka çok işe yarıyo ve rezene anason kimyon karışımı bi çay içiyordum ilk 2-3 ay o da süt yapıyo
elif5329 KSM daha 20gun oldu acaba düşmüş müdür kalitesi internetten bakayım bı olmadı onu alırım yeterki gelsin süt yetsin ona en azından doysun tamamiyle gitmesin tek korkum o açıkçası 😔
cinarasilay KSM bende kivi kullanıyorum geçen sağdım sağdım süt gelmedi. Elimde sağdım daha çok geldi. Ve en fazla makineyi 4-5 defa kullanmışımdır
nefes2345_ pink00 dut kurusu kaynatip içince çok süt artiriyo denerim derim gögsünüzün doldugunu hemen fark edeceksiniz
selimhankerem pink00 1 çay kaşığı çemen otu tohumu Biraz ıhlamur 1 çay kaşığı rezene Yarım limon 1 litre kaynamış suda demle 15 dk sonra süz gidip gelip iç çok iyi geldi bana
iremnurcuhadar pink00 bende aynı sorunu yaşıyorum bestlak asla işe yaramadı civildeki malt hurma suyu biraz fayda etti belki size de iyi gelir
mksaylan pink00 her mama verdiğinde sağım yapmalısın süt çıkıyo mu çıkmıyo mu aldırış etme sadece sağım yap memeye uyarı ver çok önemli. Bi de benim fayda gördüğüm ocean mummy vitamin herkes de işe yarar mı bilmem ama deneyebilirsin.
inscnmya pink00 tahin kefir dut kurusu kaynatıp icin. Bol su 3 4 litre. En önemlisi uyku Ve olumlama yapın göğsünüzden sütün fışkırdığını hayal edin bunu inanarak
hsenamt dugme sagim yapimca gogusleriniz agrimiyor mu canim ya. Ben 2 kere sagdim emzirmeden sonra. Agrisi cok oluyor diye bıraktım sagmayi. Sen nasil yapıyorsun canim