elif5329 pink00 bende burda bekleyim bebeğim 20 günlük benim memeyi kabul etmediği için sağıp veriyorum normalde sutum vardı ama dün bir anda gitti bana da yardımcı olabilir misiniz neler yapmam gerekiyor..😔😔
ikitospikannesi elif5329 Bol su güzel anne stressiz bol bol sağım sütüm gelmiyor diye vazgeçmek yok inanın sütünüze güvenin gelecek o süt e bebekte satılan promalt içecek ve eczanelerden bulmanız zor internetten alıyorum ben laktamax süt artırıcı yorumları okuyun deneyin derim 🌹
KSM elif5329 canım sakın boşlama emmiyor diye benimde tutmadı kimse de yönlendirmedi ah ah sağarak veriyorum ve çok yorucu hem fiziksel hemde ruhsal insanı çok yıpratıyor. Sana şuan tavsiyem tensel teması artık ve eğer emmiyorsa her zaman ki tutuş şeklinde o şekli değiştir bir sürü emzirme şekilleri var bak internetten hepsini dene tutar ama lütfen pes etme benim gibi
merveatlaseymen elif5329 neden kabul etmedi bebeginiz gögüs ucu falan mı yok yada prfüm benzeri ürünler kullanıyormusunz🥹
musemma06 pink00 bol bol incir haşlayıp ye suyunu da iç çok faydalı ısırgan otunı kaynatıp iç bir de eczanede süt yapıcı çay var inşallah sütün artar ben bunları kullanarak arttırdım
rahimeahsen musemma06 merhabalar benim de aynısı oldu meme reddi için doktorum bebek almazken yukarıdan süt damlatın sanki süt bol akıyor sansın dedi bir gün içinde memeyi aldı ve sütüm de bebek kendi emdikçe arttı
elif5329 ikitospikannesi bı de şunu sormak istiyorum sarılık gecirmistik ve hemşire 2 saatte bir sağ ver demişti 2 saatte bir alarm kurup sağıp veriyordum tamamiyle her seferinde bosaltmam mi gerekiyo göğüsleri yoksa icebilecegi kadar yapıp versem olur mu bol bol sağ demişsiniz yaa 2 saatte bir mi saatte bir mi yapayım
dugme pink00 solgarın B12 vitamini al kesinlikle al,günde 3 kupa düzenli şekilde rezene iç,hurma ye (günde 4 tane),ceviz,çiğ badem,çiğ fındık birde sütün içine tahin ve bal karıştırıp sabah akşam ič ben hepsini düzenli yapıyorum ve hiç sütumde sorun olmadı ama bol bol emzir ben her saat başı emziriyorum şimdi bile geceleri bazen çok uyuyor uyanıp sağım yapıyorum birde çocuk her emdiginde hemen ardından sağım yap sütüm gelmiyor diye strese girme zamanla sütünün ne.kadar arttığını goreceksin.
hsenamt dugme sagim yapimca gogusleriniz agrimiyor mu canim ya. Ben 2 kere sagdim emzirmeden sonra. Agrisi cok oluyor diye bıraktım sagmayi. Sen nasil yapıyorsun canim
knci_18 pink00 çünkü başta mama verdiniz aç kalacak korkusuyla ki bu gayet normal … ama sütünüzün en etkili artırma yöntemi bol bol emzirmek 10-15-20 dk ka da bir …bol su ve uyku … sütünüzün besleyiciliğine beslenmenizle gerçekleştir
Kajsjdkdjdk pink00 sütün gelmese bile emzir sadece biberon verme bol bol hoşaf iç incir üzüm helva ve yeşillikler yiyebilirsin çok fazla süt yapıyor tabi bol da su içmen lazım
happyysmomm pink00 en önemlisi uyku uyuyabilmek+huzurlu olmak. Solgar ın vitamin B12 li olanı baya sürü arttırıyor. Bol su,börülce,bulgur pilavi, dereotu,incir bunlar sürümü arttırdı. Çok karbonhidrat tarzı beslenmeyin kandaki şeker oranı arttıkça sütün miktarı da azalır.
minicikbebis pink00 Solgar brewer’s yeast b12 250 tablet bunu günde 3 kez 2 şer tablet şeklinde al ben çok etkisini gördüm halada kullanirim ne zaman biraksam azalir gibi oluyor sütüm , bestlak , dut kurusunu kaynatip içebilirsin kefirde süt yapiyor onuda dene istersen birde bende en en önemlisi bol su ve sütünün çokca yettiğini düşünmek takarsan yetmiyor diye dahada azalır yetmese bile fazlasiyla yettigini düşün o zaman inanilmaz artıyor ve bu deneyeceğin her seyden etkili oluyor pozitif düşünmek inanabilirsin 🌸
Perakus12 Sıcak kompres Masaj Emsin 15 dakika sağım Bunu 2-3 saat arayla yap. Bebek her istediğinde emsin. Günde bir kere 15 dakika sağ 10dk dinlen 10 dk sağ 10 dk dinlen 10 dk sağ Proteinden zengin beslenmek önemlidir Koltuk altından emzir
2bakartal pink00 Üzülmeyin lütfen, mama kötü bışe degil.Kizimi 21 ay anne sutu verdim hemde sagarak Ebebekde humana anne cayi var onu kullanfim.Bol bol sut yapiyor ama ayni zamanda kilo aldiriyor bilginiz olsun.Daha sonra Dilruba Demirezeni buldum anneçayi me mayya tabletini alfim.o kadar cok isime yaradi ki 3 saatte bi sagim yapmazsam mastit olduyodum.Uykunuzu almaya calisin ve bol bol su için. Sütünüzle kalin 🙏
elif5329 KSM hepsini denedim ve komşum eski yenidoğan hemşiresi o da geldi belki ben tutturamiyorum diye ondan yardım alayım dedim denedi hemen kendini itti bikac pozisyon denedi bu pozisyonda almaması imkansız dedi moralim iyice bozuldu bı tutuyo zorla 2 çekip bırakıyo. Bende karnı doysun diye sağıp veriyordum ama dünden beri o da gitti gbi bişey bir anda süt kesilir mi yaa 😔😔
Zme pink00 yorumları okudum da arkadaşım bu iş çayla çorbayla o kadar etkili olmuyo maalesef şahsi deneyimlerimle rahatlıkla söyleyebilirim bunu . Yapman gereken şey meme ucunu sürekli uyarmak pompa ile de değil elinle sürekli meme ucunu sanki bebek emiyormuş gibi hissttirmek için meme ucunu uyarırsan sütün artar
minikbalinannesii Zme bunda cıddı mısınız 😕 suan bır umıt ısıgı dogdu ıcıme sankı bıraz daha acar mısınız sızın nasıl oldu mesela🌺
aslisdiyebiri pink00 bestlak gibi takviyeler günlük destek veriyo kalici değil o yüzden besin desteği daha önemli hergun mutlaka hurma,Kuru dut,kuru kayısı,kuru incir, dereotu,roka,rezene çayı bunlardan tüketmeye gayret et tabi bol da su
sevdazekiidriskagan pink00 bebeği çok sık emzir. Bebek ne kadar emerse o kadar çok süt gelir. Ten temasında bulun sürekli bebeğinin kafasını felan sev onun eli senin vücudunda gezsin. Ve maden suyu iç bol bol su iç anason da sütü çok artırıyor yeşillik ye özellikle dereotu bulgur pilavı bunlar çok süt yapıyor
Tugba19_ pink00 sık sık emzirin ve dereotu ve kahvaltılık helvadan yiyin çok güzel süt yapıyor dereotu ve helva 🌹
Ayseldemir pink00 . merhaba canım göusune masaj yapa bilirsin.stres sinir suttde azalma yapar.ebebeklerde hipin rezeneli süt artırıcı çaylari var veya sade rezene demleye bilirsin.konposto .benimde bu aralar sütüm azaldı bunları deniyorum