lceLady nurrr126 Aslında bi baslasan daha cabuk verirsin Kilolu kişiler daha hızlı veriyor Acayip terlersin var yA 😁 ne kalori yakarsın
Cansu_63633 -Eraymoms- aralıklı oruçla 30 kilo verdim şuan hala yapıyorum 80lerden 56 55 kiloya düştüm bende senin gibiydim ama aralıklı oruçla cok güzel kilolar verdim ve şuan burda bir kaç arkadasla beraber yapıyoruz açtığım postun altından haberlesiyoruz❤️🙂
melekaytun Bende aynı durumdayım bayanlar iştahım çok açık dayanamıyorum her dk dolabın içine bakıyorum sanki yeni birşeyler eklenecek gibi her dk dolabın başındayım nasıl durducam kendimi bilmiyorum yardimm ediin önüne geçemiyorum
inciandmom Ah biz ikimiz aynıyız bende 58 el hamile evlendim 81 ile doğum yaptım doğumdan sonra 73 oldum şimdi 69 ne yukarı ne aşağı asla gitmiyor 3 gün detox yapıyorum sonra ucunu biraz kaçırınca yine 69
Aselincimom -Eraymoms- 49la hamile kaldım 73 le doğuma gittim şuan az önce tartıldım eczane de 59a düşmüşüm bebeğim 3 ay 24 günlük boyum da 170 cm kilolu durmuyorum ama azıcık sezaryen göbeğim var 🥲🤦🏼♀️
asaletsoydangelir -Eraymoms- bnde öyleyim göbek az kaldı internet ten yapabildiğim kadar hareket yapıyorum ama şu boğazımı tutamiyorum emziriyorum çok acikiyorum
buglem2020 -Eraymoms- vallahi ben zayıflamak için diyet yapmıyorum ama hep yiyesim geliyor kendimi durduramıyorum yürüyüş yapım diyorum eşim çocuğa bakmıyor diyet yapsam diyorum yapamıyorum ne yapicam bilmiyorum
-Eraymoms- buglem2020 evde az yemeye çalış evde yapabileceğin gün içinde hareketler vs yap canım insanın cani sürekli yemek isyiyo biliyorum zor ama tutmamız lazım kendimizi 🥴