elifcicek_07 BalBocugum burma da yok direk gramına göre hesaplıyorlar sizde alırken buna dikkat edin :) Kuyumcular daha iyi bilir
Esraemir34 BalBocugum olabir bakın siz ama kullanışlı Ajda vede çok şık duruyor kime baksam kolunda var Ajda ama çakması da var şuan 😂😂
joyfulmom BalBocugum bence üçlü burmadan devam edin. Ben geniş ve kaba duran modelleri sevmediğim için böyle aldım. Özel günler hariç takmıyorum ama günlük takmaya da gayet uygun
Okuyanbiranne BalBocugum BalBocugum kibrit çöpü ve zikzak aldım günlük kullanıyorum çok şık yüzüğünü de alacağım
eez BalBocugum Dün aldım 10 ar gramdan 2 tane amaç kızımın çeyrekleri birleşsin tek tek harcanmasın istedim , çok sevdim ayrıca çokta güzel duruyor Ajda
Prensesannesi38 BalBocugum ajda alırdım tanesi 10 gr oluyor 10 tane alırsınız çok trend bu sıra herkeste var günlükte kullanırsınız bence çok şık güncel
Asyaveannesi04 BalBocugum Eşimin de bana 100 gr borcu var, geçen gün 25 gr aldı burma istedim ben güzel duruyor hemde değer kaybettirmiyor
BalBocugum Asyaveannesi04 25 gr 5 tane burma var ama kaynımda, borç versik seneye yapacak Bi aklım değişiklik istiyor bi aklım takım olsun diyor
BalBocugum 15022022 bileziğim sözde takıldı evet şık ama ne bileyim ben seçmedim hasır model dediğim gibi şık güzel ama devamını pek istemiyorım Burmamda var ama onlarda sanki annelerimizin zamanından kalma gibi geliyor genç işi olsun istiyorum biraz heö modern şık hemde değer kaybetmeyen
Darknes1002 İllaki bilezik olacaksa şöyle yapcaksın 20 gr 4 tane adana yap 2 tane ajda yap bi tanede sonra dogum gunu hediyesi evlilik yildonumu hediyesi diye araya zik zak ajda atarsin al sana kelepce gibi duran bilezik ama sade ayni zamandada adanalar 😂
BalBocugum Darknes1002 çok iyi fikir aslında 😅 Yöreye göre mi değişiyor bilmiyorum bizde 2 li yada 3 lü burma derler Adana erzurum vs ne kadar çok çeşidi var burmanın 5 tane 3 lü burmam var aslında ama şuan bizde değil borç verdik
15022022 BalBocugum burmanın modası geçmez ve yaşı yoktur. Kolunda tek bir burma her zaman daha şık olur. Benim 100 gr lık Antalya burmam vardı onu taktığımda başka bir bilezik takmaya gerek yoktu mesela
Darknes1002 BalBocugum bizdede adana burma derler 3 lusune :) onlarda ayri bi gosterisli oluyor bende takmam altin normalde ama bi yakinizin dugunu vs varsa orda adanalar daha iyi durur madem esinizde uzerinizde tasinmasini seviyor ajdalarda gundelik olur bende de suan 3 duz aradada 3 zikzak ajda var kelepce sanan bile oluyor hepsini ayni boy aldim bide biraz zor giriyor elimden bol durup singirdamasin diye takiyorum severek ama ajdada 5 ten fazlasi sacma duruyor bence bijuteriden doldurmussun gibi
tombikdonerkankasiiskender BalBocugum burma ve hasır bileziğin varsa bence ajda almalısın yüzüğünü arkadaşım aldı bir kaç gün önce ben bayıldım aşırı güzel duruyo bileziğiyle de çok güzel olur ajdadan zarar etmezsiniz işçilik olmadığı için güzel yatırım 15 gr lık bulursanız onlardan alırsınız
BalBocugum tombikdonerkankasiiskender ya evet ben takı olarak sadece yüzük seviyorum bakıyorum hep modellere gerçekten çok şık duruyor Ben etrafımda hiç görmediğim için ajda istememiştim ama bende yüzüğü ile alacağım hem değer kaybetmemesi de önemli