BalBocugum vaybenimhalime peki hani benim istediğim Erzurum burması mı bilmiyorum ama 1 tane kelepçeli burma istiyorum 3 sıra Resim atmaya çalışacağım size o mu
beyzaa38 BalBocugum Ajda almanı tavsiye ederim. Ben kullanıyorum çok sade ve şık duruyor bence. İlerde bozdurman gerekirsede çok bir kaybın olmuyor işçiliği olmadığı için
BalBocugum beyzaa38 peki özel günlerde 10 tane ajda şık durur mu kolda sizce Yada 15 gr desek 6 7 tane
Offanne_ BalBocugum Ajdadan biraz enli. Çevremde Ajda kullanan çok var ama bana basit geliyor nedense.
Offanne_ BalBocugum Bundan 3 tane daha yaptırdım bu hafta içi gelecek. 10 grdam başlıyor bunlar ben 20 yaptırdım
BalBocugum nurftma bende sadece özel günlerde düğünlerde takıyorum o yüzden kaburga yada kelepçeli bi model istiyorum Kaburga 100 gr çok mu kaba durur peki
BalBocugum joyfulmom benimde 5 tane 3 lü burmam var Şuan kaynımda araba alırken verdik, seneye geri verecek Aynı modellerden devam mı etsem farklılık mi olsa diye düşünüyorum
joyfulmom BalBocugum bence üçlü burmadan devam edin. Ben geniş ve kaba duran modelleri sevmediğim için böyle aldım. Özel günler hariç takmıyorum ama günlük takmaya da gayet uygun
Canda BalBocugum ben ajda almıştım 5 tane yan yana takıyorum çok şık duruyor hem de kibar isterseniz 10 tane takın saçma durmaz bence 🫶
BalBocugum Canda ajda ben hiç görmedim kullanmadım etrafımda da hep burma kelepçe model yada enli bileziklerden ama geneli ajda dedi bakalım
Esraemir34 BalBocugum şuan kolumda da 4 tane Ajda bilezik var bende asla takı takmayı sevmezdim ama bunlar hem spor hem şık tavsiye ederim
BalBocugum Esraemir34 kuyumcuda bi bakıp öyle alacağım galiba 1 tanede yüzüğü Yüzükleri yeni çıkmış galiba 3 gr civarı hoş durur bence
Esraemir34 BalBocugum şimdi saydıkları nizin modası geçti sanki Ajda çok güzel ve kullanışlı tabi en iyi fiyat siz bilirsiniz
elifcicek_07 Sanırım Erzurum satılırken değer kaybediyor. Diğerlerinde olmuyor biz birikim için Ankara burması alıyoruz değer kaybetmiyor ne alırsanız alın işçilik olmasın üzerinde
Esraemir34 BalBocugum olabir bakın siz ama kullanışlı Ajda vede çok şık duruyor kime baksam kolunda var Ajda ama çakması da var şuan 😂😂
elifcicek_07 BalBocugum burma da yok direk gramına göre hesaplıyorlar sizde alırken buna dikkat edin :) Kuyumcular daha iyi bilir