Darknes1002 İllaki bilezik olacaksa şöyle yapcaksın 20 gr 4 tane adana yap 2 tane ajda yap bi tanede sonra dogum gunu hediyesi evlilik yildonumu hediyesi diye araya zik zak ajda atarsin al sana kelepce gibi duran bilezik ama sade ayni zamandada adanalar 😂
BalBocugum Darknes1002 çok iyi fikir aslında 😅 Yöreye göre mi değişiyor bilmiyorum bizde 2 li yada 3 lü burma derler Adana erzurum vs ne kadar çok çeşidi var burmanın 5 tane 3 lü burmam var aslında ama şuan bizde değil borç verdik
BalBocugum Asyaveannesi04 25 gr 5 tane burma var ama kaynımda, borç versik seneye yapacak Bi aklım değişiklik istiyor bi aklım takım olsun diyor
BalBocugum 15022022 bileziğim sözde takıldı evet şık ama ne bileyim ben seçmedim hasır model dediğim gibi şık güzel ama devamını pek istemiyorım Burmamda var ama onlarda sanki annelerimizin zamanından kalma gibi geliyor genç işi olsun istiyorum biraz heö modern şık hemde değer kaybetmeyen
15022022 BalBocugum burmanın modası geçmez ve yaşı yoktur. Kolunda tek bir burma her zaman daha şık olur. Benim 100 gr lık Antalya burmam vardı onu taktığımda başka bir bilezik takmaya gerek yoktu mesela
Darknes1002 BalBocugum bizdede adana burma derler 3 lusune :) onlarda ayri bi gosterisli oluyor bende takmam altin normalde ama bi yakinizin dugunu vs varsa orda adanalar daha iyi durur madem esinizde uzerinizde tasinmasini seviyor ajdalarda gundelik olur bende de suan 3 duz aradada 3 zikzak ajda var kelepce sanan bile oluyor hepsini ayni boy aldim bide biraz zor giriyor elimden bol durup singirdamasin diye takiyorum severek ama ajdada 5 ten fazlasi sacma duruyor bence bijuteriden doldurmussun gibi
tombikdonerkankasiiskender BalBocugum burma ve hasır bileziğin varsa bence ajda almalısın yüzüğünü arkadaşım aldı bir kaç gün önce ben bayıldım aşırı güzel duruyo bileziğiyle de çok güzel olur ajdadan zarar etmezsiniz işçilik olmadığı için güzel yatırım 15 gr lık bulursanız onlardan alırsınız
BalBocugum tombikdonerkankasiiskender ya evet ben takı olarak sadece yüzük seviyorum bakıyorum hep modellere gerçekten çok şık duruyor Ben etrafımda hiç görmediğim için ajda istememiştim ama bende yüzüğü ile alacağım hem değer kaybetmemesi de önemli
Efnanalyaveannesi12 BalBocugum 10 gram oluyor üstü varmı bilmiyorum ama göründüğü gibi ince bir bilezik değil kullanışlı dayanıklı ömürlük bence
Defneninannesi0622 BalBocugum bence ajda ya bir düz bir zikzak alıyoruz paramız oldukca çok şık duruyor
AgentMom BalBocugum takmayacaksan yatırım içinse günlük bilekliklerden bak. 100 gr külçe al bozdururken zarar etmezsin. Günlüklerde bileğinde durur
BalBocugum Darknes1002 ajdada 5 ten fazlasi sacma duruyor bence bijuteriden doldurmussun gibi İşte bende o yüzden bi acaba mi diyorum 😅 kuyumcu tanıdık 20 gr dan yapar mı bilmiyorum, bi rica edeceğiz Eşim benden hevesli takı takmama yoksa ben 24 ayar altın alıp geçerim yani
nurftma @BalBocugum yok bence kaba durmaz tabi siz sade seviyorsanız size göre ağır kaçabilir yeni model kelepçeli bilezikler var bakın isterseniz onlarda da güzel şeyler var