Seldaaaaaqaaq tuba2323 ne kadar fark etti bende yapmayı düşünüyorum bebeğim zayıf ne kadar koyuyorsunuz mesela
tuba2323 Seldaaaaaqaaq Gözle görülür bir şekilde farketti. Günde bir çay kaşığı veriyorum ben mamasına karıştırıyorum
elagozlubircoldelisi Benim bebeğim ölçeğin baya altında neredeyse 2 aylık doktorum önerdi soğuk sıkım doğal zeytinyağı bul günde 1 kez mamasına 1 tatlı kaşığı ksrıştır ver hem gazına kakasona da çok iyi gelir dedi
tuba2323 elagozlubircoldelisi Ya konudan bağımsız kullanıcı isminize 10 dakikadır gülüyorum 😀😀😀 bir yaprak dökümü fanı olarak bayıldım hahahah😀😀😀
Umisko ef216 aldırır, doktorumuz Yenidoğanda uzman , prematürelere bile veriyoruz demişti yoğunbakımda. Kilomuz geri olduğu dönemde bende verdim 3 aylıktı . Hala aklıma geldikçe veririm . Büyük bir fark beklemeyin tabi ki
cnnhcsmn Nedbur kızım büyük 4.5 yaşında ona da versem kilo aldırır mı acaba sadece bebekler için mi geçerli ?
elagozlubircoldelisi tuba2323 bağırma kocaman sesinle hahahahah ya bu replik beynimde kira vermeden yaşıyor
humeyradmn eylulduruu1 Osman gönülal her mamaya 1 ml demişti ben normalde günde 1 kez veriyordum artık her mamaya olmasada çoğunluğuna katıyorum günde ⅘ kez