tuba2323 Seldaaaaaqaaq Gözle görülür bir şekilde farketti. Günde bir çay kaşığı veriyorum ben mamasına karıştırıyorum
elagozlubircoldelisi Benim bebeğim ölçeğin baya altında neredeyse 2 aylık doktorum önerdi soğuk sıkım doğal zeytinyağı bul günde 1 kez mamasına 1 tatlı kaşığı ksrıştır ver hem gazına kakasona da çok iyi gelir dedi
tuba2323 elagozlubircoldelisi Ya konudan bağımsız kullanıcı isminize 10 dakikadır gülüyorum 😀😀😀 bir yaprak dökümü fanı olarak bayıldım hahahah😀😀😀
Umisko ef216 aldırır, doktorumuz Yenidoğanda uzman , prematürelere bile veriyoruz demişti yoğunbakımda. Kilomuz geri olduğu dönemde bende verdim 3 aylıktı . Hala aklıma geldikçe veririm . Büyük bir fark beklemeyin tabi ki
cnnhcsmn Nedbur kızım büyük 4.5 yaşında ona da versem kilo aldırır mı acaba sadece bebekler için mi geçerli ?
elagozlubircoldelisi tuba2323 bağırma kocaman sesinle hahahahah ya bu replik beynimde kira vermeden yaşıyor
humeyradmn eylulduruu1 Osman gönülal her mamaya 1 ml demişti ben normalde günde 1 kez veriyordum artık her mamaya olmasada çoğunluğuna katıyorum günde ⅘ kez
zencefillizerdecal ef216 ben ek gıdada patates muz verdiğim günler haftada bir kez gibi o zaman bir çay kaşığı zytinyağı veriyorum ki kabız olmasın bizim kilomız normal bence kilo alsın diye de her gün de verilmemeli