littleflower mnkanne1 kesinlikleebenim koltuğumda beyaz tay tüyü. Kızım her gün kan , çikolata,mandalina, boya kalemi vs sürüyor sildigim gibi geçer. İki üç kere de yikattim hiç sorun yaşamadım.
Bugleminannesi28 littleflower kızlar tay tüyü ne beya jejxndjdj 😂 ben beyaz istiyorum çocuğum var diye alamıyorum. Sizin için sorun olmazsa koltuğunuzu yakından cekebilirmisiniz kumasini merak ettim neymiş bu tay tüyü
Bugleminannesi28 Sarahh yavvv çocuklu ev diye yapamıyorum hicbirsey sjdnejxjkxdj 😂 Koltukları beyaz halimi kiremit beyaz fonları kiremit tv ünitesini beyaz istiyordum çocuk var diye yapamadım gri koltuk alacam şimdi beyaz olmazsa yandık acaba koltukların ayaklarını ahşap rengi alıp halıyı da ahşap tonları mi secsem bilemedim beynim yandi
maygirl Bugleminannesi28 keten cook kullanisli degil,kesinlikle tay tüyü tercih edin..cok kolay temizleniyor kolay ypranmiyor.tüy vs cok toplamiyor.kolay yipranmiyor.
Bugleminannesi28 maygirl asko tay tüyü ne bilmiyorum ki görsel atan olsa koltuk modeli tay tüyünden azcık anlayacam keten kumaş sevmem aslında ama koltukta hoşuma gitti acaba kullanışlı mi kullanan var mı diye buraya yazdim
maygirl Bugleminannesi28 canm koltgnu almaya gtiiginde sor tay tuyu kumastan varmi diye..yada ellerinde kumar cartierleri oluyor ordan gosterirler size atsamda smdi sonucta koltuk goruosun kumaşindan anlamazsin ki ftoda
PeekaBoo_ Bugleminannesi28 keten kumaş asla kullanışlı değil hele bebekli evde bir kaç seneye onlar da mahvolacak yine değiştirmek isteyeceksin bir de keten kumaş çok toz tutuyor
maygirl Bugleminannesi28 bilmem artk cok bnzeyenleide war goruntu olarak ama dokunmadan anlayamiorum birde belli ediyor ya puruzsuz kadifemsi gbi bsey
PeekaBoo_ Bugleminannesi28 görsel atarım atmasına da fotodan anlasılmaz mobilyacıyla görüşün satın almadan kumaş ve renk değişimi ücretsiz yapılıyor, tay tüyü istiyorum dersiniz gösterirler
dilay06 Bugleminannesi28 benimki Tay tüyü gri ve antrasit renk gümüş detayları ve ayakları var mavi lacivert tonları ile dekore ettim
Evaninanasi Bugleminannesi28 keten kumaş su dökülünce bile leke bırakıyor diye biliyorum ben. Benim koltuklar tay tüyü. Bebeğin 1-2 aylıkken 2 defa alt açma bezinden kakası sıçramıştı. Gazıyla beraber yaptığı için az buz da bir sıçrama değildi kocaman bir alandı ve koltuğum krem 😂 bulaşık makinesi parlatıcısı ile sildim ve asla iz yok. Geçen yanlışlıkla oje sürdüm minicik bir bölüme. Bu defa kesin çıkmaz bu dedim ama kuruyunca tırnağımla kazıdım ve çıktı gitti. Yani bence bir bakabilirsiniz
Bugleminannesi28 Evaninanasi keten kumaştan ne olur bilemem tabi ama dikkat edecem sjdjndjxd Tay tuyu kumaşa internetten baktım genelde kadife görünümlü koltuklar çıkıyor öyleyse hiç sevmem o görüntüyü yani tay tüyü olsa bile. Ama kararsız kaldım ya bilemedim benim şuan ki koltuğun yumuşacık ve leke tutmuyor ama sorun surda tiftiklendi
ElisaMom_ Bugleminannesi28 zevkler tartışılmaz ama kumaş tay tüyü kesinlikle tavsiye ederim benim koltuklarımın biri krem biri kiremit asla leke tutmuyor su lekesi bile olmuyor defalarca da yikkatim hicbisey olmadı,ve açık renk tercih edebilirsiniz bence bunlar çok koyu🙂
Bugleminannesi28 ElisaMom_ açık renk tercih edemiyorum canım renk sevmiyorum yani yeşil mavi vb renkler sevmiyorum gri krem ve beyaz seviyorum ama çocuklu eve gitmiyor beyaz malesef o yüzden gri antrasit te karar kıldım ama herkes tay tüyü demiş tay tüyü koltuk modellerine baktım da kadifemsi görüntüyü hiç sevmiyorum genelde oyleler
Bugleminannesi28 ElisaMom_ bakıyorum milletin evinde güzel durmuş yani koyu gelmiyor göze gibi benim suanki koltuğun krem bej etrafı bej ve açık gri ile kombinlemisim ferah duruyor hayalimde hep beyaz vardı ama bebekle malesef yani gerçekten zor. O yüzden bunu tercih edecem sanırım dekore etmekle alakalı milletin evinde ferah durmuş koltuk yorumlarına bakıyorum markanın Krem bir halıyla kombinlerim köşeye mesela deve tabanı salon Bitkisi alırım yastıkları punch desenli veya kiremit rengi barındıran düşenlerden tercih edip fonu kiremit rengi yapıp ferahlık kalabilirim sanki evde o denli koyu durmamış gibi
Aslanhilys5 Bugleminannesi28 evet kumaşı iyi bunların kullanan arkadaşlarım var ayaklarda karar verince artık ona göre komple kombinlenir zaten kolay ya benim kumaşım da baby face kumaş sildiğin gibi geçiyor tüy falan toplamıyor
Bugleminannesi28 Duygusaljelibon_ peki leke tutuyor mu temizliği zor mu herkes onermem demiş bilemedim