merryleydi Bugleminannesi28 aynen gayet olur bencede ama renk olsun diyorsanız griye turuncu çok yakışıyor zıtlık katıyor enerjide verir salona
Bugleminannesi28 merryleydi ayyy hayalimdeki oda aslında bembeyaz koltuk krem kiremit renk hali ve kiremit renk fondu gözyaşım pıt ama çocukla ne mümkün ferah ve sade evlere bayılırım ama benim suanki krem berjerlerim bile nescafe gibi kahverengi olmuş durumda ajdjjxxjxjrj O yüzden gri antrasit sececem ama bir koltuğu antrasit bir koltuğu gri berjerleri de gri tercih edebilirim belki çok bogmasin diye acaba kiremit rengi güzel olur mu ki griyle
Bugleminannesi28 Sarahh yavvv çocuklu ev diye yapamıyorum hicbirsey sjdnejxjkxdj 😂 Koltukları beyaz halimi kiremit beyaz fonları kiremit tv ünitesini beyaz istiyordum çocuk var diye yapamadım gri koltuk alacam şimdi beyaz olmazsa yandık acaba koltukların ayaklarını ahşap rengi alıp halıyı da ahşap tonları mi secsem bilemedim beynim yandi
littleflower mnkanne1 kesinlikleebenim koltuğumda beyaz tay tüyü. Kızım her gün kan , çikolata,mandalina, boya kalemi vs sürüyor sildigim gibi geçer. İki üç kere de yikattim hiç sorun yaşamadım.
Bugleminannesi28 littleflower kızlar tay tüyü ne beya jejxndjdj 😂 ben beyaz istiyorum çocuğum var diye alamıyorum. Sizin için sorun olmazsa koltuğunuzu yakından cekebilirmisiniz kumasini merak ettim neymiş bu tay tüyü
maygirl Bugleminannesi28 keten cook kullanisli degil,kesinlikle tay tüyü tercih edin..cok kolay temizleniyor kolay ypranmiyor.tüy vs cok toplamiyor.kolay yipranmiyor.
Bugleminannesi28 maygirl asko tay tüyü ne bilmiyorum ki görsel atan olsa koltuk modeli tay tüyünden azcık anlayacam keten kumaş sevmem aslında ama koltukta hoşuma gitti acaba kullanışlı mi kullanan var mı diye buraya yazdim
maygirl Bugleminannesi28 canm koltgnu almaya gtiiginde sor tay tuyu kumastan varmi diye..yada ellerinde kumar cartierleri oluyor ordan gosterirler size atsamda smdi sonucta koltuk goruosun kumaşindan anlamazsin ki ftoda
PeekaBoo_ Bugleminannesi28 keten kumaş asla kullanışlı değil hele bebekli evde bir kaç seneye onlar da mahvolacak yine değiştirmek isteyeceksin bir de keten kumaş çok toz tutuyor
maygirl Bugleminannesi28 bilmem artk cok bnzeyenleide war goruntu olarak ama dokunmadan anlayamiorum birde belli ediyor ya puruzsuz kadifemsi gbi bsey
PeekaBoo_ Bugleminannesi28 görsel atarım atmasına da fotodan anlasılmaz mobilyacıyla görüşün satın almadan kumaş ve renk değişimi ücretsiz yapılıyor, tay tüyü istiyorum dersiniz gösterirler
dilay06 Bugleminannesi28 benimki Tay tüyü gri ve antrasit renk gümüş detayları ve ayakları var mavi lacivert tonları ile dekore ettim