mnkanne1 Bugleminannesi28 dekor konusunda bir şey diyemem herkesin kendi zevki sonuçta ama kumaş kesinlikle tay tüyü benim krem ve koyu mavi koltuklarım tay tüyü leke kesinlikle tutmuyor ama yıkama konusunu bilemiyorum yıkatmadım hiç sildiğim için
Bugleminannesi28 mnkanne1 ay kumasi benim için çok önemli içim ferahladi sagolun yani başta cahillikmiş hemen beğenip alıyor insan şuan kızım olduğu için daha dikkat eder oldun ki koltuklarim silince leke tutmuyor ama yikattim ve tiftik tiftik oldu bu kumaş nasıl onu merak ettim tay tüyü ne onu da bilmiyorum sjjdnsj
PeekaBoo_ mnkanne1 tamamen katılıyorum benimde krem ve lacivet koltuk takımım ve tay tüyü hiç leke tutmuyorum siliyorum hemen geçiyor çok kullanışlı
littleflower mnkanne1 kesinlikleebenim koltuğumda beyaz tay tüyü. Kızım her gün kan , çikolata,mandalina, boya kalemi vs sürüyor sildigim gibi geçer. İki üç kere de yikattim hiç sorun yaşamadım.
Aslanhilys5 Ayaklar siyah ise eğer beyazlı az grili bi halı olması ki ferah görünsün beyaz da bi tv ünitesi beyaz tül ve açık gri fonlar bu arada bu kumaş gayet iyi yani suan bunlardan memnunlar
Bugleminannesi28 Aslanhilys5 ayaklara karar vermedim aşko sadece kumaş ve modelde hem fikirim ayak konusunda da ya siyah ya ahşap olabilir dendi yastıklar da kirlent istenilen desen ve renkte tasarlanabiliyor
Duygusaljelibon_ Bugleminannesi28 aşırı kapalı benim içim karardı resmen bak benim koltuğumun aynısı seninki renkleri aynı ben yastıklarını kiremit rengi yaptırdım sarı yaptırdım kiremit rengini sarıya da uyarlattım çizgi şeklinde efsane oldu
Bugleminannesi28 Duygusaljelibon_ peki kumasindan memnunmusun canım b uarada daha ayaklarına ve yaptıklarına karar vermedim o yüzden dekor konusunda yardım istedim ayakları siyah veya ahşap olabilir dendi. Yastıklarda istenilen renkte desende ayarlatilabiliyor dendi eski koltuklarim gri bej ayakları ahşaptı unitem beyaz ahşap gri sehpa beyaz ahşap renklerindeydi. Ya bana kalsa dediğim gibi bu koltuğun bembeyazini alırım berjerleri bile beyaz alıp halıyı istediğim gibi seçerim krem içinde kiremit remkleri kiremit rengide bir fon perde alır ortayada orta sehpa alırım cam hem ferah olur hem efso ki hep hayalim ama çocuk olunca beyaz asla olmaz şuan ki koltuğun bej rengi ama nescafe gibi olmuş düşün yani birde ilk yıkamada tiftiklendi. O yüzden mecbur açık gri ve antrasit rengi seçecem koltukları biri antrasit biri açık gri berjerleri de isteğe göre yaptırabilirsin dedi yada koltukları antrasit berjerleri gri tam tersine olabilir dedi kısaca gri tonları olacak ama evi nasıl ferah gösteririm bilemedim
mnkanne1 Bugleminannesi28 bana evlenirken arkadaşlarım bu kumaştan iste leke tutmaz silince hemen çıkıyor leke dediler diyen arkadaşlarım da evli bebekleri olan arkadaşlarımdı şimdi diyorum ki iyi ki dinlemiş ve öyle yapmışım
Aslanhilys5 Bugleminannesi28 evet kumaşı iyi bunların kullanan arkadaşlarım var ayaklarda karar verince artık ona göre komple kombinlenir zaten kolay ya benim kumaşım da baby face kumaş sildiğin gibi geçiyor tüy falan toplamıyor
mnkanne1 PeekaBoo_ evlenirken arkadaşlarım tavsiye etmişlerdi çocuklulardı onlar o zaman çocuklu olanın vardır bildiği diyip tamam demiştim jgdkdjd
Duygusaljelibon_ Bugleminannesi28 benim perdelerim Afrika kadınlı desenli mesela renkli şıkır şıkır ve koltuklarla uyumlu bide ben yine Afrika desenli yastık kırlentleri aldım onlardan da koydum el dokuması halı aldık ondada kiremit rengi gri rengi desenler var
merryleydi Bu koltuklara geometrik desenli punch işlemeli beyaz açık gri minderler çok güzel olur. Salona yeşil salon bitkisi. Fon perde de çok açık gri güzel olur.
Bugleminannesi28 merryleydi evet salon Bitkisi yeşil yapraklı deve tabanı vs tercih edebilirim oda aklımda bende öyle hayal ettim fon perdeler de dediğiniz gibi açık gri dışında başka uyumlu bulamadım krem nasıl olur acaba dedim ama bilemedim evet punch desenli hoş durur zebra desen de olabilir gibi geldi ama bilemedim
PeekaBoo_ Bugleminannesi28 görsel atarım atmasına da fotodan anlasılmaz mobilyacıyla görüşün satın almadan kumaş ve renk değişimi ücretsiz yapılıyor, tay tüyü istiyorum dersiniz gösterirler
merryleydi Bugleminannesi28 aynen gayet olur bencede ama renk olsun diyorsanız griye turuncu çok yakışıyor zıtlık katıyor enerjide verir salona
Bugleminannesi28 merryleydi ayyy hayalimdeki oda aslında bembeyaz koltuk krem kiremit renk hali ve kiremit renk fondu gözyaşım pıt ama çocukla ne mümkün ferah ve sade evlere bayılırım ama benim suanki krem berjerlerim bile nescafe gibi kahverengi olmuş durumda ajdjjxxjxjrj O yüzden gri antrasit sececem ama bir koltuğu antrasit bir koltuğu gri berjerleri de gri tercih edebilirim belki çok bogmasin diye acaba kiremit rengi güzel olur mu ki griyle
Bugleminannesi28 Sarahh yavvv çocuklu ev diye yapamıyorum hicbirsey sjdnejxjkxdj 😂 Koltukları beyaz halimi kiremit beyaz fonları kiremit tv ünitesini beyaz istiyordum çocuk var diye yapamadım gri koltuk alacam şimdi beyaz olmazsa yandık acaba koltukların ayaklarını ahşap rengi alıp halıyı da ahşap tonları mi secsem bilemedim beynim yandi
Bugleminannesi28 littleflower kızlar tay tüyü ne beya jejxndjdj 😂 ben beyaz istiyorum çocuğum var diye alamıyorum. Sizin için sorun olmazsa koltuğunuzu yakından cekebilirmisiniz kumasini merak ettim neymiş bu tay tüyü
maygirl Bugleminannesi28 keten cook kullanisli degil,kesinlikle tay tüyü tercih edin..cok kolay temizleniyor kolay ypranmiyor.tüy vs cok toplamiyor.kolay yipranmiyor.
Bugleminannesi28 maygirl asko tay tüyü ne bilmiyorum ki görsel atan olsa koltuk modeli tay tüyünden azcık anlayacam keten kumaş sevmem aslında ama koltukta hoşuma gitti acaba kullanışlı mi kullanan var mı diye buraya yazdim