kahrolsunDunya Merve201119 herkes dedi babasiyla vakit gecirsin diye ama gecirmiyolar. kac kere diyorum yapmiyo. napiyim koca adami dòveyimmi gücümde yetmez lohusaserbeti
lohusaserbeti kahrolsunDunya çok yorum vardı ben üst yorumları okuyamadım babası vakit geçirmiyosa apartmanda yada mahallede erkek çocuklarla arkadaşlık kurması için bi baksanız
kahrolsunDunya Hayat123456789 dede var dipdibe otururuz ama bilgisayar telefon bagimlisi çağırırız gelmez anca ben goturunce torununu görür. baska da kimse yok
kahrolsunDunya Tbockk masallah size daim olsun bizimde tek ortak aktivitemiz ayni evin icinde nefes almak
Tbockk kahrolsunDunya neden böyle ama esinizle bubu konusmayi denediniz mi? Erkekler cok duz ve düşüncesiz olabiliyorlar ben eşimle surekli konusur uyaririm, plani programi ben yaparım, kendi haline birakmam o zaman yapmıyorlar zaten siz bu yollari denediniz mi?
eyymenn kahrolsunDunya evet cinsiyet yönelimi 3. yaştan sonra başlıyor net bir şekilde. Pedagog görsün bence de
kahrolsunDunya sonmel camiye bile ben goturuyorum. esimin camiye gittigi yokki cocugu gotursun. markete giderler ama
kahrolsunDunya sonmel haklısınız sagolun yorum icin ama esim eski kafali boyle seyler anlattigimda abarttigimi sacmaladigimi düşünüyor napicam bilmiyorum
kahrolsunDunya Duyulurum bende cok aciklama yapiyorum anlatiyorum hepsini. ama hic dinlemiyo bile 3 5 dk sonra tekrar basliyo. veya ertesi gün tekrat istiyo. cok inat
anorganikanneeee kahrolsunDunya en iyi teşhisi psikiyatri koyar ama oğlunuzun baba ile çok vakit geçirmesi lazım. Aile ilişkilerininiz nasıl bilmiyorum ama sizi rol model alıyor olabilir. Baba geri planda ve ilgilenmiyorsa bu durumlarda çocuk diğer evebeyni örnek alıyor.
Hayat123456789 kahrolsunDunya bence bir şansınızı deneyin derim hiç yoksa çocuğunuzu alıp bi parka bile gitse iyi gelebilir . Çünkü çocuğunuzun gözlemleyebilicegi erkek figürü yok . Babası var ama ilgisiz belki dedesi iyi gelebilir
Alprnayln sirinpatates elalem çocuğuma laf eder diye insan bı düşünür ya bu çocuğun böyle olmasının tek sebebi babası
OptimusPrime kahrolsunDunya Rol model alacağı bir erkek yok mu evde? Babasi dayısı amcası dedesi gibi? İletişimleri nasıl? Yani evet çok isteyebilir ama maalesef bir yerden sonra bunlara sınır çizmek dgerekiyordu. Bir destek şart gibi görüyorum.
Biz3kisiyiz_ kahrolsunDunya inşallah 🙏 sizde bir uzmana kesinlikle götürün derim . Ve en önemlisi baba ile vakit geçirmesi onunla parka gitmeli,top oynamalı,araba sürmeli,berbere gitmeli vs babaya görev daha çok düşüyor .