kahrolsunDunya Ozur diliyerek soruyorum, tek basiniza mi buyutuyorsunuz? Yani babasi acaba yokmu veya ilgilenmiyormu? Bizde babam kardeslerim dogdugunda pek yoktu, bi kardesim biraz bu anlattiginiz sekildeydi. Ama biraz daha az bir durumda. Sonrasinda fark edince daha cok amcayla, dayi ile abiler ile bir araya getirdik. Onlardan gorup bu sefer onlar gibi oldu. Normale dondu. Ama tek basina bakip, hic baba figuru gormeyen, sadece anne ve diger kadinlarla bir ortamda olan erkek cocuklari bazen o gorduklerini normal sanabiliyor. Bazende gercekten o tarz seylerden hoslaniyorlar. Fakat ilerde bunun cocugunuz icin ne tarz problemler yasatabilicegini dusunup, yada goz onunde bulundurup, bence kendine uygun ortamlara sokmak lzim, o tarz aktiviteler yapmak lazim. Tatli bir dil ile anlatmak lazim. Yurtdisinda yasiyorum burda bazen bile istege erkek cocuklarini boyle kizsal seylere alistiran, sadece kizsal seyler sunan anne babalar var. Sonrasinda erkek gercekten kendini farkli bir cinsiyette saniyor cunku ona kendini tanimasina izin vermemis oluyorlar. Ve gerisi zaten kendileri icin bir husran oluyor. Bu tarz ornekleri bildigim ve cokca belgesellerde izledigim icin, ozelliklede Amerika da bu cok yaygin, beni bu durum biraz endiselendirdi.