kahrolsunDunya ha birde ben üst yorumunda yazmayı unuttum benim oğlumda ben makyaj yaparken alıp yapmak ister ağda yaptigimda anne bu ne diye merak eder izler beni. Ben makyajı erkeklerin yapmadığını bak baban yapıyor mu yapmıyor erkekler de yapmaz derim hayır yapicam der inat dönemi olduğu için. Bende derimki erkekler makyaj yapmaz makyaj yaparlarsa alay konusu olur kızlar makyaj yapar sen erkeksin baban gibi büyüyünce sakallarin olacak tras olacaksın sadece derim. Birde benim tokalarimi alıp takmaya çalışır anne bak ne kadar güzel oldum der bende derim onu kızlar takar senin saçın uzun degilki baban hiç toka takiyormu bak hasan amcan Ali amcan veli amcan vs onlar da takmıyor erkekler takmazlar toka vs vs diyorum. Öyle öyle uzaklaşıyor inat yapmadiysa eğer
Yada bazen bırakıyorum takiyor aaa kız gibi oldun kizlar öyle takar diyorum sonra zaten kendi çıkarıyor . Babayla iletişim yada bir erkek figürünün olması önemli belkide sık sık sizi gordugunden evde bir kız kardeş figürünün daha olmasından etkileniyor olabilir. Benim gözlemlediğim babasız büyüyen erkek çocuklarının babayla buyuyenlere göre daha naif oldukları yani baba faktörü etkiliyor babasız büyüyen anne abla kız kardeş vs ile büyüyen erkekler biraz daha pasif gibi kalıyorlar biraz daha uğraşları normal erkek uğraşları gibi olmuyor yani şöyle diyeyim sanki bı tık dişil enerjileri fazla gibi oluyor hani ne kadar erkek olsalar da bana öyle geliyor bir hissiyat sadece bu tabiki ve benim birkaç sefer gözlemlediğim bir şey. Ama babayla daha çok vakit geçiren erkekler daha güçlü daha net daha bir girişken daha erkeksi duruyor iki erkek karşılaştırmasında ben bunu gördüm kendimce..