kahrolsunDunya Laden ya zaten òrnek vermek icin yazdim yoksa bayadir yapmiyorum. kardesi bir yaşında o doğduğundan beri yapmiyorum nerdeyse. ama bıyık icin bile ağda bandı cikarsam hemen istiyor
Laden kahrolsunDunya evet görmüş çünkü unutmuyorlar malesef. Babasıyla biraz daha vakit geçirse belki etkisi olur. Parkta top oynamak gibi mesela. Yada araba yarıştırmak gibi
1anneem kahrolsunDunya benım oglum 3 yasında bıde 2 yasında kızım var mesela onun sacını baglarken anne beenn dıyo bır ıkı kere taktım ama sonra baktım olmuyo sen baba gıbı tras oluyosun demı yakısıklı oluyosun dedım kızıma kupe takalımmı deyınce been der mesela babasıyla ona saat aldık annem bak erkekler saat takarlar severek taktı babasının parfumunı sıkar mesela her cocukta olabılır ama fazlası tabıkı zarar ıcınız rahat etsın bı pedagogla gorusun bence
kahrolsunDunya 1anneem bende sürekli konusuyorum öyle olmaz diye diye ama cok diretiyor hic anlamiyor. beni dinlemiyor bile
sezer2022 kahrolsunDunya bi top alıp halı sahaya götürsün yani küçükte değil, kesinlikle babayla dedeyle vakit geçirmeli,, araba alın oynatın mesela pahalı ama avmlerde akülü arabalara bindirin
kahrolsunDunya sezer2022 cok istiyorum surekli de söylüyorum babasina ama olmuyor koca yaz gelir gecer parka çıkıp oğluyla oynamaz hic ben oynarim topu bile
elmaliturtam kahrolsunDunya kişisel bakımınızı oğlunuzun yanında yapmayın asla benimkiler kız asla kişisel bakımını yanlarında yapmam. Eşiniz biraz sorumluluk alsın baba oğul aktiviteleri yapsınlar kapı önünde futbol oynasınlar en azından beraber bir şey tamir etsinler traş olurken beraber oluyor gibi yapsınlar. Baba oğul vakit geçirsinler
kahrolsunDunya elmaliturtam babasi durumun ciddiyetinde dgilki evde bile iki lego oynamaz kaldiki kapinin önüne cikip top oynicak
kacakcay kahrolsunDunya bir pedagog la görüşmekte fayda var 1 yaşında kızınız varmış ona da özenmiş onunla birlikte oyun oynamak istiyor olabilir ama tabi siz gene de Bi danışın daha çok küçük sıkmayın canınızı
Ebrarkolcetin kahrolsunDunya bence derdinize derman burda aramayın ve daha fazla da bekletmeyin, belkilerle yol almanız keşkelere sebep olur uzmanına danışın eminim sizi en iyi şekilde o yönlendirir
sirinpatates kahrolsunDunya canım o zaman sen önce kocanı Bi uzmana götür. Her seyi sen yapıyorsan kocan napiyo ise yaramiyorsa bırak gitsin. En sevmediğim insan tipi
Karan61 kahrolsunDunya sizi dinlemiyosa belki uzman biri söylerse aklı başına gelir korkutun biraz ilerde önünü alamazsak vs diye ki böyle bir öğrencim vardı önünü alamadılar büyüdüğünde tedaviyi red etti korkutmak için söylwmiyorum sakın yanlış anlamayın benimde oğlum var sadece empati yapıyorum sürekli sizinle vakit geçirdiği için sizi görüyo ve örnek alıyo erkek olarak ne yapılması gerektiğini bilmiyo haliyle eşinizle birlikte gidin uzman birine
elmaliturtam kahrolsunDunya oldu deyin ne demek oynamaz ya çocuk sizin zimmetinizde mi? Onu alın bir uzmana götürün önce o tedavi olsun. Dayı amca dede falan yok mu yakında onlardan rica edin. Öncelikle eşinize sorumlularını sert bir şekilde iletin
KraliceEsra kahrolsunDunya ay bu adamla niye evlenip çocuk yaptın madem öyle. Hadi yaptın neden hala evlisin. Hiç bi işe yaramıyor adam bi de baba fit yanında gezdiriyorsun
tubasd kahrolsunDunya top oynayıp scooter bisiklet kullaniyormu anaokulu kreşe vs gittimi Siz acaba kendi öz bakiminiza mahrem alanınıza cokmu dahil ettiniz bir siniriniz olmadimi acaba çok maruz kalmış olabilirmi bu olaylara. Bunlar sadece benim merak ve fikirlerim en kısa zamanda bir uzmana danışın ne aklınızda soru işareti kalsın nede ilerle sorun yaşansın 🌸
kahrolsunDunya tubasd önceki yorumlarda da yazdım ama şöyle söyleyim son birkac senedir zaten yqpmiyorum yanında. ama en ufak biyik jcin bile agda bandi cikarsam onu da istiyor. top oynarsam oynar kendi basina oynamaz. motor sürmeyi seviyor sadece bisiklet scooter sürmüyor