V_Gizem Bu Arada bebek arabası satıyorum az kullandım ve e bebekten içine aldığım minderi hediye olarak vereceğim ikisinde satılık 5 bin tl
Annelika Hazeh Bende bagi kullanıyorum çok kaliteli çok kullanışlı ama ağır bi bebek arabası ve ebatı geniş bebek arabasını aracımıza koymakta zorlanıyoruz zaman zaman
1928ba sweet__mom kesinlikle bagi neo travel benim ikizlerim var o kadar memnun ve rahatım ki tek elle kapatıp açıyorum hafif süper ötesi
renzey48 sweet__mom bilemedim walla üçü biarada olunca da Böyle benzer daha uygunları da iyi olurdu katlansın falan hafif olsun inşAllah bulursunuz 🤗
Balyanak_19 sweet__mom benim mamas papas ocarro baya memnunum katlama açma rahat bir de süspansiyonu çok iyi asla sarsma falan yapmıyor ama ağır asansör olmazsa kaldır indir çok zor olur bebek kucaktayken. Hafiflikte cybex çok iyi onu tavsiye ederim
Cansk sweet__mom bende mima xiari trawel bebek arabası var. Çok şık ve rahat bir bebek arabası ama agır hafif bisey alırsam ilerleyen zamanda cybexin kabin boyunu alırdım