sweet__mom Bebek arabmadan hic memnun değilim 6 kata oturuyorum asansör yok çok ağır araba taşıyamıyorum önerebileceğiniz araba var mı kızlar bebeğimle gezmek istiyorum doya doya
renzey48 sweet__mom ya bugün denk geldim 25 bindi ama gözüm kaldı :) Valiz haline geliyor :D atayım mı :)
Hande12345 sweet__mom joie tourist hem hafif hem tek elle açılıp kapanıyor. Fiyatı da çok pahalı değil
sweet__mom Deletedmom_98 bisey sorabilirmiyim bebek arabasi ile bastonlunun arasındaki fark ne ben şimdi iki türüne baktım yani hangisi daha kullanışlı oluyor bastonlu yazın sürülmesi için kolay hafif olduğunu biliyorum ama bebek arabasi arasında ki farkı ne
BarlasinAnnesi-91 sweet__mom aynı sorunu 2 ay öncesine kadar yaşıyordum ta ki bir gün Hamilton R1 bebek arabasını keşfedinceye kadar şu an keşke ilk zaman alsaydım dedim tek tuşla kapama tek elle taşıma ve 3 kademe oturma şekli ile şiddetle tavsiye edilir..
garfield_ sweet__mom baston bebek arabası çok iyi ama küçük bebeklerde çok kullanışlı olmuyo valla yani bana olmadı ama bebişin tam oturursa biraz daha büyürse çok iyi olur hem hafifte oluyo kolay katlanabilir büyük bebekler için daha ideal
renzey48 sweet__mom bilemedim walla üçü biarada olunca da Böyle benzer daha uygunları da iyi olurdu katlansın falan hafif olsun inşAllah bulursunuz 🤗