renzey48 sweet__mom ya bugün denk geldim 25 bindi ama gözüm kaldı :) Valiz haline geliyor :D atayım mı :)
garfield_ sweet__mom baston bebek arabası çok iyi ama küçük bebeklerde çok kullanışlı olmuyo valla yani bana olmadı ama bebişin tam oturursa biraz daha büyürse çok iyi olur hem hafifte oluyo kolay katlanabilir büyük bebekler için daha ideal
renzey48 sweet__mom bilemedim walla üçü biarada olunca da Böyle benzer daha uygunları da iyi olurdu katlansın falan hafif olsun inşAllah bulursunuz 🤗
papatyacm Hazeh kesinlikle bagi öneririm bebeğim 3 aylık başka markanın pusetini taktık uyumlu oydu ama port bebesine geçince de eminim çok kullanışlı olacak detaylı araştırdıysanız hem kabin boy olup hem çift taraflı kullanılan nadir bebek arabalarından. Çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorum tam bir fp 🥰
Annelika Hazeh Bende bagi kullanıyorum çok kaliteli çok kullanışlı ama ağır bi bebek arabası ve ebatı geniş bebek arabasını aracımıza koymakta zorlanıyoruz zaman zaman
Hande12345 sweet__mom joie tourist hem hafif hem tek elle açılıp kapanıyor. Fiyatı da çok pahalı değil
essesips sweet__mom bende bagi neo kullanıyorum 5.katta oturuyorum asansör yok :( eve pusetle çıkarıyorum tekerlekli kısmı apartmanın girişinde kilitledim çok rahat sürüşü kapanıp açılması tekerlekli kısımda gayet hafif tek elle kapanıpnaçılıyor ama çok uzun kullsnılamayabilir pusetin haricindeki diğer parcanın tente kısmı cocugun boyu uzadıkça kullanılmaz gibime geliyo o zamanda ya zaten binmez arabaya yada bastona gecerim
[silindi] Babyhope bella kabin boy araba aldık, diğer kabin boylara göre içi geniş ve katlaması kolay tek parça halinde katlanıyor portbebe veya pusetli değil, çift yönlü ve rüzgarlığı var fiyatı da uygun
mamaglsh [silindi] bende o modele baktim ama katlandığı zaman hafifmi tek yön kabin boylar gibi ufak oluyomu