atlas41023 Tosbikkkk ya alisverise gidince her seyi alasim geliyo 🤦🏻♀️ ozellike cocuktan sonra oldu bende bu
heygorl atlas41023 kutu oyunu oynarız, dedikodu yaparız, motorla gezeriz, piknik yaparız, yürüyüş yaparız kahvelerimizi termosa koyup.
BirDuaMeselesi atlas41023 tabii canımm zaten evde zor buluyorum sürekli görevde evde olunca her saniye verimli geçsin diye herşeyi yapıyoruz 🤣
caylavyu atlas41023 beraber pikniğe gidin evden birşeyler hazırlayıp sahil kenarına, ailecek müzeleri gezebilirsiniz kamp yapabilirsiniz şile tarafında çok güzel kamp alanları var hem bebeğinize de değişiklik olabilir
atlas41023 caylavyu eşim kampa sık giderdi çocuktan once tabi😂 beni goturmuyor seni taniyorum senlik bi sey degil diyor😂 piknige devam👍
atlas41023 ard_ary_1308 bisiklet surmeyi bilmiyorum ya😂 hatta oyle bi anımız var 😁 yeni sevgiliyken buyuk adaya gitmistik surpriz yapip bisiklet kiralamisti ama surmeyi bilmedigimi o zaman ogrendi😂 ogretmeye calisti ama hic ogrenemedim ruhum dengesiz😂
atlas41023 2ogullu1anne bölüşümlü işlere bayiliyorum ya 🌸 hayati paylasmak diye buna derim iste🥰 insallah ikinci cocukta bizde boyle olabiliriz👍
2ogullu1anne atlas41023 kesinlikle öyle.Temizlik, yemek,kahvaltı da paylaşımlı bizde Çocuğu bırakacak biri varsa çevrenizde sahilde oturabilirsiniz(yaşadığınız yerde sahil var mı bilmiyorum ama) dışarda kahvaltı, piknikte güzel olur
senbanabaksana atlas41023 evde minik değişiklikler yapın mesela salonun dizaynını değiştirmek bile insana iyi geliyor onun haricinde mandala boyama çok keyifli veya termos yapıp tenha sessiz biyerde çay kahve içmek yanına bir şeyler hazırlayın ve bol sohbet iyi gelecektir